Zgodba 500 podjetnic

Samostojna, pokončna, odločna topla, razumevajoča – ženska: to je tvoj dan

Vsaka podjetniška zgodba se začne v varnem okolju: za nekatere je to domača kuhinja, za druge garaža, za tretje klopca v parku ali na sprehodu v gozdu.

Zgodba o podjetnicah v Sloveniji se je začela že leta 1991 z izborom prve Podjetnice leta in dogodkom Podjetnost je ženskega spola. Naključje in nekaj volje je hotelo, da so se leta 2011 povezale Zory, Petra, Urša in Marta in se vprašale Zakaj pa ne povabiti vse pod- jetne Slovenke na njihov poseben dan? In tako je nastal dogodek 500 podjetnic. Sedmo srečanje

500 podjetnic 2019 je namenjeno ženskam z dodatkom energij+++ podjetnicam.

Tega dne ženske obujejo rdeče čevlje, si ovijejo rdeč šal ali si nadenejo rdečo obleko in si vzamejo čas zase: za znanje, za povezovanje in sodelovanje. 11. april 2019 bo dan za pretok dobrih energij!

To bo praznik povezovanja in sodelovanja, stičišče navdihujočih zgodb, prostor za nova prijateljstva iz domovine in tujine, čas za nove izkušnje. Dogodek bo povezovala Anja Križnik Tomažin, med gostjami iz tujine pričakujemo tokrat Lynne Chaddenhead iz Škotske, povabili smo tudi Dr. Mojco Zvezdano Drnovšek, Sonjo Peklenik, Matjaža Štamulaka …in še… O nastopajočih in udeleženkah vas sproti obveščamo na naših e.kanalih. Za dobro voljo smo povabili ambasadorko dobre volje, vse sodelujoče pa bomo predstavljale na spletni strani 500 podjetnic.si. Tokratno srečanje je posvečeno pretoku dobrih energij!

Kakšne novosti vas čakajo na tokratnem dogodku ?

  • lokacija Gospodarsko razstavišče Ljubljana omogoča parkiranje na kraju dogajanja in sproščeno druženje,
  • nova grafična podoba z vrtnico, simbolom ljubezni, ženstvenosti in spoštovanja
  • koncept neposrednega mreženja med udeleženkami srečanja, razstavljalci in sponzorji, saj bodo stojnice del dogajanja v marmorni dvorani GR
  • za inspiracijo bodo tudi tokrat z nami podjetniške osebnosti, ki bodo podelile svoje izkušnje
  • na »vročem kavču« bodo svoje zgodbe in male trike delili vplivneži družbenih omrežij,
  • na mednarodnem posvetu o financiranju ženskih podjetij bodo poslovnim angelom predstavljeni trije podjetniški projekti (pitch) iz Slovenije. Pričakujemo pa tudi gostje iz tujine. Že sedem let nam sledi in podpira več tisoč podjetnic iz Slovenije in tujine. Z nami so sku-pine, klubi, društva, zavodi, podjetja in uspešne posameznice in posamezniki, ki soustvarjajo novo slovensko podjetništvo.

Pričakujemo več kot 600 udeleženk iz Slovenije in tujine. Boste z nami tudi vi?

Napovedane so delegacije iz naslednjih držav: Škotska, Grčija, Ciper, Hrvaška, Srbija, BIH, Avstrija, ZDA

Organizatorke dogodka: Marta, Jerneja, Tamara in Katja

Ambasadorke dogodka: Tanja, Darja, Sonja, Majdi, Tina, Mojca, Ana, Nina, Katja

 


< < Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>


Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja