Več kot 500 podjetnic – 11. april 2019 je popoln dan za podjetnice

11. april 2019 – Popoln dan za žensko podjetništvo

Zakaj je 11. april popoln dan za 500+ podjetnic?

Ali ste vedele, da skoraj vsa vodilna svetovna podjetja pri svojem poslovanju uporabljajo strategijo časa in prostora? Vedno več podjetnic v Sloveniji pri svojem poslu pa tudi  v osebnem življenju upošteva tok/ vpliv energij. Vse več jih prav tako ponuja storitve, ki so povezane z energijo tako ali drugače. Očitno je, da živimo v informacijski in energijski dobi.
Zato je bilo tudi pri izbiri datuma 500 podjetnic v naslednjem letu upoštevan tudi (dober) tok energij v tistem dnevu.

Zakaj ravno ta dan in kje vse nas bo podprl?

Najprej nekaj besed o tem, kako smo ga izbirali in na koncu izbrali. Pri tem smo se oprli na strateško orodje časa in prostora, ki upošteva 3 osnovne vplive na človeka.  Vpliv časa nam omogoča  vpogled v posameznikove talente pa tudi šibkosti. Razkrije nam naš poklic in nihanja na različnih področjih življenja. V poslovnem področju na tak način dobimo možnost vpogleda v najbolj primeren čas za investicije in širjenje posla. Seznani nas s finančnimi nihanji, kar nam omogoči dolgoročno poslovno načrtovanje. Vpliv okolja, v katerem živimo in poslujemo nam pokaže potencial okolja: kje nas le-to podpira in kje morebiti zavira našo rast in razvoj.

Izbira datuma (ZeRi) je metoda, s katero izberemo najboljši možni datum, glede na naše potrebe. Kar se tiče podjetništva  je dobro izbran datum izjemno pomemben za začetek poslovanja ali posameznega posla, kot tudi za sestanke in večje dogodke. Ko smo ob pravem času na pravem mestu s pravimi ljudmi – se lahko zgodi točno tisto, kar želimo.

Ta dan smo izbrali, ker:

**** po metodi 12 generalov predstavlja »odprt dan« za nove začetke, ponudbe in nove priložnosti. Primeren je za komercialne dejavnosti, kot tudi dogovore.

***Ugodne zvezde ( 28 sozvezdij, Dong Gong, Rumeno-črni pas)tega dne nam pomagajo najti pravo navigacijo za dosego želenega cilja. Dan je odličen za pomembne dogodke in aktivnosti povezane z njimi.

****Metoda Mističnih Vrat: nam razkriva, da v tem dnevu lahko najdemo harmonijo v poslu in se podamo na pot novih začetkov.

To je dan, ki posadi seme globokim uvidom in novim spoznanjem, ki vodijo do obilja. Sledi lahkotno napredovanje in postavitev trdnih temeljev za nadaljnji razvoj. Pred nami je veličastno obdobje vrhunskega uspeha, obilja in samorealizacije. Čeprav ne traja večno, je pomembno da užijemo sadove svojega dela takrat, ko so nam na voljo- ostalo pa varno spravimo za ozimnico.

Četrtek je JUPITROV dan, kar pomeni da je dan primeren za razvoj in širjenje. Idealen je za povezovanje in mreženje v poslu. Na takšen dan največ profitiramo, če smo prijazni in spoštljivi do sebe in drugih. V sproščenosti in lahkotnosti bomo lahko videli večjo sliko in višji smisel tudi v tem, da poskrbimo za druge.

Tretji vpliv pa smo me- ki se rabimo tam prikazati. Zdaj veste, da je zares vredno.

Zapis je pripravila podjetnica in udeleženka dogodkov 500 podjetnic, Darja Furek.

Pot Sonca in Lune, Darja Furek s.p.

darja@sonce-luna.si

FB: Pot Sonca in Lune
0038641 457 023

 


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>