500 PODJETNIC

500 podjetnic – 15. april 2020

Največji dogodek podjetnic za podjetnice

ŽIVI ZELENO, ŽIVI RDEČE

NAKUP VSTOPNICE

Program - 500 podjetnic 2020

PROGRAM 500 PODJETNIC 2020 

Letošnji slogan je ŽIVI ZELENO, ŽIVI RDEČE. Vsa naša prizadevanja usmerjamo v uspeh, tako naših podjetij kot okolja v katerem živimo in ustvarjamo boljši jutri.

Oglejte si reportažo in fotografije >>500 podjetnic 2019<<

Upamo, da 15. aprila 2020  vidimo v še večjem številu!

Ekipa 500 podjetnic 2020

Tuje gostje - 500 podjetnic 2020

Lady Barbara Judge

Lady Judge, izurjena pravnica z britanskim in ameriškim državljanstvom. Ima nenavadno široko in uspešno mednarodno kariero. Naštejmo le nekatere od funkcij in nalog, ki jih je v svojem bogatem življenju opravljala kot višja izvršna direktorica in predsednica tako v zasebnem kot v javnem sektorju. Kot najmlajša komisarka ameriške komisije za vrednostne papirje in borzo je sprožila reforme, ki so odprle ameriške kapitalske trge za tuje vlagatelje in Američanom olajšale vlaganje v tuje vrednostne papirje.

Bila je tudi prva ženska direktorica ene največjih britanskih zavarovalnic in pokojninskih ponudnikov (Friends Provident plc). Bila je ustanoviteljica in predsednica londonskega sklada skladov Private Equity Investor plc, in na vodilnih mestih ključnih korporacij kot so CBRE, Statoil ASA in Magna.

Lady Judge je poslovna veleposlanica Združenega kraljestva  in predsednica Cifasa, agencije za zaščito pred goljufijami v Veliki Britaniji. Njeno izjemno široko pravno znanje in mednarodne izkušnje so jo peljale po vsem svetu, vedno pa v vlogi svetovalke najvišjim nacionalnim odločevalcem v državah, kamor so jo povabili.

Leta 2002 je bila imenovana za direktorico Urada za atomsko energijo in jedrsko varnost Združenega kraljestva, kasneje pa je postala tudi predsednica urada. Njene izkušnje in poznavanje področja jedrske varnosti v svoje strategije vključujejo tudi različne vlade (Jordanija, Japonska..).

Med drugim je tudi gostujoča članica v oddelku za jedrsko znanost in inženiring pri MIT in skrbnica Inštituta Lauder na poslovni šoli Wharton, guvernerka Fundacije Ditchley in članica Trilateralne komisije.

Junija 2010 je bila nagrajena za poveljnico Britanskega cesarstva za storitve v jedrski in finančni industriji. Leta 2015 je za svoje predsedstvo v skladu za pokojninsko zaščito prejela nagrado Times , časopis Business Insider pa jo je uvrstil na 36.mesto med 100 najpomembnejših osebnosti v tehniki v letu 2017″. Lady Barbara Judge je navdih in spodbuda za ambiciozne in izobražene ženske po vsem svetu, ko se odločajo za mednarodno kariero.Lady Barbara Judge

Govorniki - 500 podjetnic 2020

mag. Mojca Kunšek, direktorica AJPES

Mag. Mojca Kunšek, direktorica Agencije RS za javnopravne evidence in storitve, magistrica ekonomskih znanosti, članica upravnega odbora Evropskih poslovnih registrov (EBRA) in Združenja manager, je habilitirana predavateljica ter prejemnica nagrade Artemida za trajni prispevek k ženskemu managementu. Poslanstvo AJPES je zagotavljanje preglednosti poslovanja poslovnih subjektov, pod njenim vodstvom pa AJPES javnost v vseh statističnih regijah tudi intenzivno osvešča o uporabi teh podatkov pri obvladovanju različnih poslovnih tveganj ter vstopu v podjetništvo. V veselje so ji primerjave delovanja v različnih ekonomskih okoljih, predvsem pa delo z ljudmi v razširjeni veliki družini AJPES in njenimi deležniki.

Filip Pesek, podjetnik in marketinški svetovalec

Filip Pesek je podjetnik in avtor ene izmed najbolje prodajanih poslovnih knjig v Sloveniji z naslovom Pisma Za Leona. Prav tako je s pomočjo redko videnih oglaševalskih prijemov v treh letih iz ničle na noge postavil eno izmed najhitreje rastočih marketinških agencij pri nas. Do sedaj ste ga lahko videli na Radiu 1, Pop TV-ju in skoraj vseh ostalih slovenskih medijih, tokrat pa premierno prihaja v družbo 500 podjetnic. Več o njem si lahko preberete na spletni strani https://filippesek.com/.

Nataša Kogoj, partnerka, mama, prijateljica, avtorica knjižne uspešnice Vožnja v svobodo, dobitnica priznanja »Naj žena 21 veka Srbije in države bivše Jugoslavije – kategorija coaching«, podjetnica … nenehna raziskovalka sebe in življenja.

Skozi leta sem v sebi odkrila veliko svojih demončkov, strahov in omejitev, ki sem si jih postavljala. Zaradi njih sem se nekajkrat znašla v globoki »črni luknji« iz katere nisem videla izhoda. Sedaj sem hvaležna za te »črne luknje«, saj sem ravno zaradi njih postala to kar sem – izpolnjena, srečna in uspešna ženska in podjetnica. Ženska, ki resnično živi svoje sanje, živi SEBE.

Obožujem: testenine in dobro vino J

Moja strast so: potovanja, motor, sonce in voda, branje in gledanje dobrih filmov iz katerih se učim in rastem, druženje s ljudmi, ki želijo v življenju več, ki so pripravljeni  živeti svoje sanje, živeti sebe – torej druženje s TEBOJ.

Moje poslanstvo: je, da PREBUJAM. S svojo strastjo, znanji, modrostjo, izkušnjami in vztrajnostjo drugim pomagam, jih navdihujem in podpiram na njihovi poti k SEBI, k življenju v obilju na vseh področjih življenja!

Da s svojim življenjem kažem, da smo sami kreatorji svojega življenja, svojih sanj.

Enostavno, ljubim življenje.

Sicer pa sem tudi: mednarodni licenčni NLP trener in licenčni NLP coach, družinska terapevtka, licenčni transformativni DreamBuilder coach, praktik RRT metode, izvajalka različnih tehnik za harmonizacijo telesa in duha, mentorica za doseganje osebne in poslovne odličnosti.

Več o Nataši in njenem delu si lahko preberete na spletni strani: www.natasakogoj.si

Mojca Drevenšek, komunikacijska svetovalka v agenciji Consensus

Deluje na področju komuniciranja o energiji in energetiki ter krepitve energetske pismenosti.

Kot predsednica društva za spodbujanje energetske pismenosti EN-LITE si prizadeva za povezovanje naravoslovnih, tehniško-inženirskih in družboslovnih strokovnjakov pri izobraževanju in ozaveščanju o pomenu oskrbe z energijo v našem vsakdanjem življenju.

V okviru globalnega mentorskega programa odprtega izobraževanja Open Education for a Better World vodi energetsko stičišče, tako imenovani SDG7 Hub. Poslanstvo tega huba je podpora uresničevanju cilja trajnostnega razvoja št. 7, ki govori o dostopni in čisti energiji za vse, in sicer prek gradiv in procesov odprtega izobraževanja (Open Education).

Mojca je po izobrazbi diplomirana komunikologinja, magistrica sociologije in diplomirana pravnica (v prav tem vrstnem redu glede na prenos pridobljenih formalnih znanj v prakso).

Po prostočasovnih zanimanjih je predvsem navdušena rekreativna smučarka.

Po temeljni življenjski vlogi pa je mama treh otrok (od tega dveh najstnikov) in so-skrbnica bradate agame; od slednje se postopoma trudi priučiti, da je vsaj včasih mogoče dobro živeti tudi, če nekoliko umirimo življenjski tempo in si vzamemo čas za temeljito opazovanje dogajanj v okolju J

 

Manuela Pendl, osebna trenerka, inštruktorica individualne in skupinske vadbe, kreatorka programa hujšanja ADIJO, KILE!©, promotorka zdravja, mentorica za srečno, zdravo in aktivno življenje, Pranic Healing terapevtka I.st., pa tudi TV voditeljica, motivacijska govornica ter vodja skupine in projekta Rojeni za srečo in uspeh©.

Skozi različne aktivnosti, ki jih izvajam, že 30 let sledim svojemu poslanstvu – ljudi okoli sebe spodbujati k srečnejšemu, aktivnejšemu in polnejšemu življenju ter jim pomagati na poti do boljšega počutja in lep(š)e postave, pa tudi da bi bili bolj zadovoljni v svoji koži in sami s seboj

Tako vodim vadbo, predavam in pišem članke. Sem avtorica knjige “Aktivno življenje – zdravo življenje” ter knjige za otroke “Zakaj je palčka Skakalčka bolel trebušček?”, ki je bila že nekaj let nazaj razprodana in je zdaj zunaj ponatis.

Vse od leta 2002 večkrat vodim televizijske oddaje – VITAfit, Nov dan, Halo zdravnik in oddaja NA OBISKU, ki jo trenutno vodim.

Zadnjih 15 let največ pozornosti namenjam individualnim in skupinskim programom za oblikovanje telesa in hujšanje, zlasti programu Adijo, kile!. Z učinkovitim konceptom ter programom vadbe in prehrane ljudem na individualnih ali skupinskih treningih pomagam znebiti se odvečnih kilogramov in maščob, hkrati pa tudi doseči več vitalnosti, boljše počutje in več osebnega zadovoljstva.

Skozi svojo življenjsko zgodbo sem že dolgo nazaj spoznala, da se “sanje lahko uresničijo!”, zato v vsakem trenutku spodbujam ljudi, naj “vedno sledijo svojim sanjam.”

Ljudem okoli sebe želim pomagati presegati vzorce in prepričanja, da nekaj ne zmorejo, da niso vredni, da nekaj ni za njih, da treba v življenju trdo garati in trpeti, hkrati pa jih spodbujati k temu, naj bolj verujejo in zaupajo sebi ter Načrtu Življenja, ob tem pa seveda delajo vse potrebne korake, da pridejo do želenega cilja!

 

Nastja Kramer, ustanoviteljica in solastnica podjetja Malinca

Zgodba Malince se je pričela leta 2013, ko sta si Nastja in soustanoviteljica Andreja od staršev sposodili 7.500 € za ustanovitev podjetja in iz svojih hobijev in znanj razvili spletni posel. Spletna trgovina Malinca je že nekaj let zapored prejela tudi nagrado za spletnega trgovca leta.

Malinca je danes blagovna znamka z zdravo prehrano, prehranskimi dodatki in naravno kozmetiko, ki jim zaupa že več kot 200.000 slovencev, hrvatov in nemcev. V ponudbi imajo približno 150 različnih izdelkov, ki so plod lastnega razvoja. Hkrati pa je Malinca tudi portal z nasveti za zdravo življenje in enostavnimi, preizkušenimi recepti za vsak dan. Malincini izdelki so na voljo na spletu in v prodajalnah DM in hipermarketih Mercator.

Nastja je vizionarka in navdušenka nad marketingom in zdravim načinom življenja. V zadnjem času pa upravlja predvsem funkcijo vodje svoje 9 članske ekipe.

V prostem času pa rada eksperimentira v kuhinji, še raje pa se prepusti izbrani hrani kakšnega kuharskega mojstra. Njena strast je redna telovadba, ki ji pomeni način sproščanja in premagovanja stresa. Svoje baterije polni na potovanjih, od koder vedno pride z novimi in svežimi idejami. Osrečujejo jo fant Filip ter dva kužka Boi in Lun.

Veliko časa posveti branju knjig in različnim izobraževanjem, ki ji pomagajo pri osebni rasti in posledično tudi pri rasti samega podjetja. Svoja znanja pogosto deli med številne podjetnike in ostale željne znanja s področja podjetništva, marketinga in zdravega načina življenja.

Njen moto je work smart – have fun – make a difference.

Odstranimo zaveso - 500 podjetnic 2020

Mladi talenti - 500 podjetnic 2020

Povezovalka dogodka - 500 podjetnic 2020

Popoldanski posvet - Moja ideja, moja poslovna pot

Utrinki preteklega dogodka - 500 podjetnic 2019

Oglejte si utrinke iz programa preteklega dogodka, ki smo ga organizirale 11. aprila 2019. Bilo je nepozabno in dogodek je odmeval v medijih še dolgo. Fotografije preteklega dogodka in ostale sodelujoče si lahko ogledate v arhivu, kjer se nahajajo utrinki 500 podjetnic za vsako leto posebej

Izjave udeleženk

Udeležba in kotizacija

Z udeležbo na dogodku poleg mreženja, novih znanj in priložnosti, pridobite še številne ugodnosti in darila naših partnerjev, Preverite ponudbo in ugodnosti

Zakaj na 500 podjetnic 2020?

  • Več konkretnega mreženja med obiskovalkami, razstavljalci in partnerji
  • Pozitivna energija in drugačno poslovno druženje
  • Bogat program z izjemnimi govorci
  • Večerni posvet na temo okolja in zdravja
  • Brezplačna spletna objava z velikim dosegom (vrednost 400 €)
  • Spodbujeno mreženje in 10 – 100 novih poslovnih kontaktov
  • Darilna vrečka za vsako udeleženko (vrednost 30 €)
  • Nagradne igre iz darilnega sklada sponzorjev
  • Popusti na storitve in izdelke partnerjev

Za vse udeleženke so na voljo tudi dodatne možnosti promocije in sodelovanja na dogodku (prodajna stojnica, darilo za darilne vrečke za vsako udeleženko, vstavljanje letakov za udeleženke, ipd.) – več o tem si lahko preberete TUKAJ < <.

Več o tem, kaj kotizacija zajema in koliko znaša, si oglejte na naslednji povezavi  https://500podjetnic.si/cenik-prijava.

Lokacija - 500 podjetnic 2020

Letos se bomo družile na GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU v LjubljaniEna izmed letošnjih novosti je večji prostor, ki omogoča več druženja in povezovanja, predvsem pa bomo tako lahko vsi del živahnega dogajanja, kar je pomembna prednost za vse razstavljalce in udeleženke. Sedaj bo dovolj časa in prostora  za vse! Letošnja lokacija pa poleg vsega omogoča tudi lažji dostop v jutranji konici in dovolj prostora za parkiranje! Naslov: Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

Pokrovitelji - 500 podjetnic 2019

P.s.: Pridržujemo si pravico do spremembe urnika in programa dogodka.