TINA GORENJAK-500 PODJETNIC

TINA GORENJAK – 500 PODJETNIC

TINA GORENJAK-500 PODJETNIC

Kalejdoskop izjemnih 20!

Osrednji del programa 500 podjetnic 2023 je

nabor zanimivih, izjemnih, kreativnih in podjetnih žensk,

ki so zaznamovale preteklo leto!

Kalejdoskop izjemnih 20 sestavljajo podjetnice, mentorice, kreativke, aktivistke, umetnice, kmetice. Vse skupaj imajo toliko ščepcev energije za vsaj eno jedrsko elektrarno in prav vse so podjetne! Ko jih boste spoznale 6.4.2023 tudi v živo, boste razumele o čem govorimo.

Kaj je podjetnost? je lastnost posameznika ali posameznice, ki ne dopušča pasivnega opazovanja dogajanja, pač pa ga/jo sili v aktivnost, v odkrivanje novih možnosti in v uresničevanje velikih ciljev, ciljev v katere verjame, in v katere vlaga vso svojo energijo.

To ni osebni status, pač pa osebnostna lastnost, ki te sili v razmislek in delovanje. To je tisto nekaj »več«, kar presega meje nemogočega, tisti »push«, ki nas povzdigne na vrh gora, tisti »plus«, ki najde odgovor na izzive, tisti »še«, ki ustvarja prijateljske vezi.

Kalejdoskop izjemnih 20 vam bomo predstavili v prihajajočih nekaj tednih, tako v novičniku kot na spletni strani in vseh ostalih omrežjih.

🌹TINA GORENJAK 🌹

Med 20 ženskami je tudi Tina Gorenjak, ki vas v VIDEO nagovoru prav lepo pozdravlja in vabi na največje praznovanje podjetnic v Sloveniji!

Tina je samozaposlena v kulturi že več kot dvajset let. Je gledališka in filmska igralka, stand up komičarka, pevka, režiserka, tekstopiska in novopečena pisateljica, ki smo jo videli v nadaljevankah Dragi sosedje, Najini mostovi, Nova dvajseta, v hit predstavah Muca Maca ali brez ljubezni mi živeti ni, 5žensk.com, Večno samska in mnogih drugih. 6.4.2023 nas bo nasmejala s svojim zabavnim programom. Premierno bo predstavila tudi svoj knjižni prvenec, roman z naslovom Najti LJUBEZEN.

Spoznajte jo tudi v živo! Ona vas že komaj čaka. Tudi me že komaj čakamo, da vas spoznamo. Predstavite nam svojo podjetniško zgodbo in se predstavite širši javnosti.

🎈 EARLY BIRD VSTOPNICE🎈

Le še do 16.1.2023 po ugodnih ceni 70 €.

Tokrat zaključujemo novičnik z lepimi prazničnimi željami. Želimo vam mirne, radostne, vesele in zdrave praznike ❤️

Vaša

Ekipa Skupnosti slovenskih podjetnic

#500podjetnic #EnergijaZaPrihodnost #PodjetniceSmoZakon #SkupajZmoremoVse