A.laria

Dobro počutje in lepota se začneta pri vsakemu posamezniku. Brez zavedanja in sprejemanja lastne odgovornosti za svoje dobro počutje, zdravje in lepoto, se nikoli ne bomo bolje počutili. Vse dokler kot posameznik ne sprejmemo lastne odgovornosti, se bomo vedno znova počutili slabo, neprijetno, bolno, neprivlačno.

V tem je poslanstvo a.Larie. Skozi svoje kozmetične in masažne storitve, produkte, izobraževanja, razširiti pomembnost, da sami nekaj ukrenemo za svoje dobro počutje, lepoto in zdravje. In hkrati širiti prepoznavnost kozmetične in masažne dejavnosti kot tiste, ki nam pri temu cilju pomaga in nas s svojimi storitvami in izdelki podpira. V kozmetični in masažni branži so zaposleni strokovnjaki s svojega področja. Delo v tej dejavnosti zahteva neprestano izobraževanje, nadgradnjo znanja. Naša vizija je, da postanemo prva točka, kjer se bodo ljudje ustavili, da se počutijo bolje, v kolikor ni potrebna medicinska pomoč: če nekoga boli hrbet, pride najprej na masažo v a.Lario, če ima nekdo težave z vraščanjem nohtov na nogah – pride najprej na pedikuro v a.Lario, če ima nekdo težave z aknami – pride najprej v a.Lario na nego obraza…

Svojim strankam želimo nuditi visokokakovostne storitve s področje velnesa, dobrega počutja in lepote. Svoje stranke želimo izobraževati, da se zavedajo pomembnosti, da tudi same doma opravijo svoj del dela, da se počutijo dobro oziroma še boljše. Prav tako jim na enem mestu želimo nuditi tudi izdelke in druge rešitve, ki jih bodo podpirale pri njihovih ciljih s področja dobrega počutja in lepote. Naša vizija je postati center velnesa in lepote, kjer se bo stranka počutila tako udobno kot doma, hkrati pa bo lahko odložila in pozabila na svoje skrbi za uro, dve, tri, ko se pri nas nahaja.

V a.Larii izvajamo naslednje storitve: masaže (klasična, športna, limfna, anticelulitna – ročna ali maderoterapija), nege obraza, depilacije, pedikuro, manikiro, permanentno in gel lakiranje nohtov, podaljševanje in keratinsko vihanje trepalnic.


< < Se nam pridružite 11. aprila na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>