Alenka Kügerl – ENJO

Samo en korak, lahko spremeni veliko.

Vsaka ženska v treh letih povprečno porabi 7200 bombažnih vatic za čiščenje obraza, veliko tonika in mleka.

cof

Pojavljajo se izpuščaji, rdečica, obraz , oči pečejo, če so sredsta preveč agresivna in vse to na naši koži. Vsaka pozna kako je to,ko prideš pozno domov in sedaj je potrebno še veliko časa in truda, da očistimo svojo kožo , spreremo puder, maskaro, prah s ceste, vse kar se je nabiralo na koži čez dan. Kako izbrati poravo sredstvo, pripomoček pri vsej poplavi izdelkov? Kako izbrati pravilno za moj tip kože, kdo je tukaj kompetenten? Kdo pridobi, ko ženske kupujemo vatice, različna sredstva in krpice za enkratno uporabo… Industrija, proizvajalci, trgovina. Tukaj se lahko odločimo za svoje zdravje kože in spremenimo. S tem korakom ne pomagamo samo sebi, vendar tudi okolju in nenazadnje privarčujemo veliko denarja.

Predstavljajte si, da je vaš obraz vedno sijoč čist, globinsko, vsaka porica, zmanjšanje gubic in hitrejše obnavljanje kože  in vse samo z malo vode. Samo voda ne bo naredila takega učinka, potrebujemo le še blazinico ENJO.

Naša blazinica ENJO nežno odstrani ličila, maskaro, pa tudi odmrle celice na koži. Mehka vlakna so primerna tudi za občutljivo kožo okoli oči. Vlakna čistijo globinsko in temeljito, le s pomočjo malo vode. V letu 2018 smo dosegli še en mejnik v zgodbi ENJO.

Po intenzivni testni fazi je naše vlakno za telo pridobilo priznanje Dermatest-pečat.  Še en dokaz o vrhunski kvaliteti izdelkov ENJO.

 

https://www.enjo.com/si/novo-in-aktualno/dermatest-siegel-koerperfaser/

 

 

ENJO SLOVENIJA

Tel.: +386 41 471 061

Tel.: +43 676 70 47 708

info@enjo.si

www.enjo.si

www.fb.me/enjo.slovenija