ALENKA MRZDOVNIK

V osrednjem delu Slovenije, kjer ni masovnega turizma, najdete mir, ki vam omogoča, da se lahko posvetite vi sebi in mi vam. Naš slogan GREEN RETREAT nagovarja ljudi, ki si želijo pristnega stika z naravo, da se z njo ponovno povežejo.

Družinska počitniška hiška ‘KOČA SOVA’ in glamping hiška ‘GLAMP SKOVIK’ sta novosti na tržišču nastanitvenih kapacitet na Bistriškem Pohorju. Obe hiški sta poimenovani po ogroženi vrsti sove v tem delu Evrope.

Leseni hiški stojita na vznožju pogorja Pohorja, ki v poletni vročini nudi sveži gorski zrak pohorskih gozdov, pozimi in vse do pozne pomladi, pa smuko po pohorskih smučiščih. Slovenska Bistrica izhaja iz besede bystrica v pomenu ‘hitro tekoča,deroča voda’, katero lahko obiščete v Bistriškem vintgarju, dostopnem peš od vaše hiške.

Webp.net-compress-image (5)Slovenska Bistrica je s svojo ugodno lego na križišču cest Maribora,Celja in Ptuja, tudi izvrstna izhodiščna točka za ogled teh mest, medtem ko bivate pri nas.

Vabljeni na oddih v pristno naravno okolje v osrčju Slovenije, s številnimi možnostmi aktivnega oddiha ali pa samo sproščanja ob naših čudovitih panoramskih razgledih.

 

NEKAJ O HIŠKAH:
Glamping hiška ‘GLAMP SKOVIK’ je namenjena za pare, ki jima je všeč neposreden stik z naravo, a klub temu udobno kampiranje, kjer je za vse poskrbljeno. Če radi kampirate, a vam vedno ni za pakirati in postavljati vse te opreme, je odličen razlog za glamping. Tudi za tiste, ki bi kampirali, pa ne prenesejo skupnih sanitarij, imamo zasebne sanitarije. Zajtrk v košarici dostavljen v hiško bo naredil piko na i in jutro prav posebno. Romantični oddih v dvoje vaju bo tako povezal v hiški in na sprehodu v Pohorskem gozdu. Potok Bistriški vintgar, slap Šum ali Črno jezero? Katera vrsta vode pa je všeč tebi? Jezero, ki predstavlja mir za meditacijo, žuboreči potok, za navdih življenja ali bučni slap, ki preglasi vse težave in jih odnese vstran? Naša edinstvena prednost je panoramski razgled iz postelje in zasebne terase, ki ponuja pogled na svet s ptičje perspektive.

Družinska hiška ‘KOČA SOVA’ je namenjena za družine in je z dodatno opremo prilagojena za dojenčke. Koča je prijazna tudi za hišne ljubljenčke.
Zaradi velike parcele, omogoče aktivnosti na prostem že doma. Za otroke prostor za igro, za kužke tekanje in veliko zasebno teraso za starše z grilom in jakuzzijem za vroče poletne dni. Okolica nudi aktivnosti za otroke s sprehodom po gozdu z učno potjo do Črnega jezera in naravno znamenitost Bistriški vintgar s slapom Šum, dostopen od doma, za malo bolj aktivne. Za dodatno motivacijo otrok, pa je čez skrivnostni gozd, dostopna tudi odlična picerija v gozdu.


PANORAMA GLAMPING VISOLE
Visole 63
2310 Slovenska Bistrica
www.panorama-glamping.com
info@panorama-glamping.com
051 317 162


 

Alenka Mrzdovnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>