ALENKA ZAPUŠEK

Večina ljudi se pomena dobrega počutja začne zavedati takrat, ko ga nima ali se komu izmed bližnjih zgodi kakšna bolezen. Tako se je zgodilo tudi v moji družini. Odločili smo se, da poiščemo rešitve v naravi, saj sva s partnerjem podedovala manjšo, a več kot 200 let staro kmetijo. Naključno je v tem času prišla v moje življenje tudi industrijska konoplja, kateri so se pridružila še zelišča in stara žita.

 

Vse omenjene kulture vsakodnevno uporabljam tako v kulinariki kot v kozmetiki, zato vam lahko iz prve roke svetujem, kako in kdaj jih uporabiti. Tu mi moja formalna pridobljena izobrazba magistrica kemije pride še kako prav. Delujem v okviru Kmetije Vrhivšek, ki združuje tako izdelke kot izobraževanja in delavnice. Ker verjamem, da si vsak lahko pomaga sam, če le ima na voljo znanje in motivacijo.

 

Izvajam tudi teambuilding in selfness programe, saj vsi iščemo številne odgovore na vprašanja v nas. Moto naših izobraževanj in programov je enostavno, naravno in zabavno! Rabite še kaj več, da preizkusite?

 

 Alenka Zapušek
Izobraževanje in svetovanje, Alenka Zapušek, s.p.

Lindek 13b

3213 Frankolovo

M: alenka@kmetija-vrhivsek.si

W: www.kmetija-vrhivsek.si

T: 041-969-770


Alenka Zapušek bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>