Ana_Certanec_500podjetnic

Ana Čertanec – “Vsak si zasluži SREČEN konec!”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Ana Čertanec

“Vsak si zasluži SREČEN konec!” 

Pravnica in ekonomistka, ki piše o partnerskih odnosih

Ana je izjemno energična oseba, ki ve, kaj hoče, in se ne sprijazni z nekaj manj. Je doktorica prava in diplomirana ekonomistka, ki poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Hkrati pa je tudi avtorica knjige (Ne)srečni konci, ki je napisana kot priročnik za soočanje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju. V podjetniške vode je zaplavala, ker je želela sama izdati svojo knjigo, da bi imela nadzor nad podobo knjige in njenim trženjem. Njeno podjetje opravlja tudi pravno in ekonomsko svetovanje, s katerim pomaga številnim pomoči potrebnim.

Strastna zagovornica srečnih koncev

V življenju vedno išče nove izzive. Je velika zagovornica razmišljanja z lastno glavo in verjame v to, da si vsak zasluži srečen konec. Knjigo (Ne)srečni konci je izdala, ker je začutila, da lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju. V knjigi izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje. Njeno poslanstvo je, da vzbudi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako se odzove v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju.

Kako najti svoj srečen konec?

Svoje znanje o partnerskih odnosih deli v člankih na spletnih portalih, na spletni strani ter socialnih omrežjih. Izvaja tudi individualno delavnico »Kako najti svoj srečen konec?«, s katero ljudem pomaga, da izboljšajo samega sebe in najdejo idealnega partnerja zanje. Je odlična sogovornica, ki želi skozi pogovor spoznati sogovornika, njegovo življenje in razmišljanje. Predana je, da ljudem pomaga najti srečo v življenju in verjame, da se ta že skriva v nas. Več o njenem delu si preberi na http://ne-srecni-konci.si/.

 

 

Ana Čertanec

Pravno-ekonomsko svetovanje Čertanec d.o.o.

 


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<