ANA DOBNIK

Lahko bi rekla, da je vloga prvorojenke izoblikovala moje poslanstvo. Izrazit občutek odgovornosti, skrbnosti in negovanja sorojencev me je spremljal skozi zdravstveno šolo in dalje do fakultete za vede o zdravju. Z dodatnim znanjem alternativne medicine sem nato pridobila certifikat bioresonančnega terapevta in specialista ročne limfne drenaže po dr. Vodder-ju.

Poleg drugih lastnosti, bi me domači opisali kot zelo samostojno, trmasto in srčno osebo in lahko rečem, da sem že od nekdaj pri sebi vedela, da želim na samostojno pot. Mamina podpora in pomoč na začetku svoje poslovne poti je bila ključna za moj razvoj in pridobivanje znanja na tem področju.

Sedaj v našem družinskem podjetju Beladonna v Celju, skrbim za zdravje in dobro počutje strank. Moje poslanstvo je ljudi osveščati o zdravih življenjskih navadah in jim lajšati zdravstvene problematike. V pomoč mi je medicinska bioresonanca s katero lahko ob diagnostiki odkrijem možne povzročitelje obolenja, bolečin ali slabega počutja. Ta odstopanja rešujem z bioresonančnimi terapijami, kjer vključujem strokovno znanje klinične prehrane.

Z ročno limfno drenažo strankam povrnem samozavest in vero v svoj naraven izgled, saj drenaža naravno gladi gubice, celulit, in odvaja vodo iz telesa. Z drenažo lahko spodbudim hitrejše celjenje tkiva po operacijah ali poškodbah, saj ročna tehnika spodbudi pretok limfe po telesu. V centru je trenutno zelo priljubljena tudi metoda zamrzovanja maščob – kriolipoliza, s katero strankam pomagam trajno odpraviti kritične maščobne predele po telesu.

Verjamem, da moramo biti najprej sami zadovoljni s seboj in s svojim zdravjem, da smo lahko čim boljša verzija sebe za druge.

Ana Dobnik, Beladonna

W: www.beladonna.info

e-mail: beladonna.bioresonanca@gmail.com

 


 


Ana Dobnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>