Ana Savić – Skupaj do uspeha!

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:


Ana Savić, vaš kontakt v svetu poslovnih nepremičnin

Ana Savić, AS Consulting

Anin podjetniškmoto je “skupaj do uspeha!”čemur pritrdijo tudi njeni poslovni partnerji. Ana je polna energije in je vedno usmerjena v iskanje rešitev in sinergij za sodelovanjeIzbrala je dejavnost, ki jo je že od nekdaj privlačila: nepremičnine in ustvarjanje dodane vrednosti. Njena prednost je tudi izredno zanimanje za borzne trge in krizni management. Nedvomno je Ana nepremičninska posrednica s tistim “nekaj več”.

Ljubezen do posla

Zanimanje za gospodarstvo jo je vodilo do pridobivanja praktičnih izkušenj že v času študija, ko se je podrobno seznanila z organizacijskim, upravljalskim in vodstvenim okoljem in ima tudi mednarodne izkušnje. Ana se je med drugim kalila v multinacionalki Siemensu in zase pravi: “Vedno so me zanimale borze in krizni management, zaradi česar sem si pridobila izkušnje tudi v investicijskem svetovanju, podjetniškem in poslovnem svetovanju, elektronskem borznem trgovanju in tudi v tehnični, programski in sistemski, podpori za Microsoft.”

Mednarodno sodelovanje je ključ za uspeh

Po izobrazbi je ekonomistka, s specializacijo na področju mednarodnih financ in managementa. Že v času študija in na začetku poslovne kariere je pridobila mednarodne izkušnje, saj se je za nekaj časa preselila v Grčijo, kjer je živela in delala, kasneje pa jo je poslovna pot vodila tudi v Srbijo. Podiplomski študij je obiskovala v Združenih državah Amerike, pridobljena znanja in poznanstva pa še danes vestno nadgrajuje. 

Redno spremljanje gospodarskega in političnega dogajanja v Evropi in širše po svetu je nujno za tehtno oceno dogajanja na domačem gospodarskem in političnem terenu, saj se to odraža tudi na gibanju na nepremičninskem trguRavno poznavanje širšega kontektsta pri nakupu ali prodaji nepremičnin je tisto, kar lahko loči uspešno investicijo od neuspešne.

Teorija in praksa – z roko v roki

Povezovanje je nedvomno skupna vrednota Ane Savić in Skupnosti slovenskih podjetnic. Ana je zvesta zagovornica mnenja, da  “teorija in praksa naj hodita z roko v roki”, kar pomeni, da imata v svetu podjetništva tako teorija kot tudi praksa enako težo in enakovreden pomen in se morata za uspešno poslovanje medsebojno podpirati in dopolnjevati.

Podjetniško naprej: AS Consulting

Začeti na svoje in razviti uspešno delujoče podjetje je glede na vse izkušnje in znanje Anin naslednji korak na jasno začrtani karierni poti. Ana ima svoj kaj, zakaj, kako in kdaj – ZDAJ!

AS Consulting ponuja poslovne rešitve na področju managementa mikro, malih in srednje velikih podjetij, posredovanje pri poslovnih in investicijskih nepremičninah ter redna izobraževanja v obliki predavanj in seminarjev na teh področjih. Anino poslanstvo je širiti podjetniško miselnost, nuditi podporo pri poslovanju ter na področju nepremičnin posredovati pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji poslovnih nepremičnin in stanovanjskih v poslovne namene, po načelu skrbnosti dobrega strokovnjaka.

Vabilo na klepet ob kavi

Ana je podjetnica z jasnim fokusom rasti in razvoja ženske v samostojno in samozavestno osebo, ki navdihne in navduši s svojo energijo in nikoli ne odneha. Vesela bo pobude za srečanje s komerkoli, ki potrebuje nasvet pri razrešitvi še tako težke podjetniške dileme ali izziva ali pa le na dober, lahkoten poslovno-prijateljski pogovor ob dobri kavici. Ker je ljubiteljica dobre kavice in debate, ste lahko prepričani, da bo srečanje prijetno!

💎

Ana Savić

AS Consulting

Poslovne rešitve in nepremičninsko posredovanje

Email: info@asconsulting.si | T: +386 31 692 893

Vaš kontakt v svetu podjetništva in poslovnih nepremičnin!


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>