Anastazija Babič – »Skupaj do pozitivnih sprememb in tvojega uspeha.«

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Anastazija Babič

»Vse teče, vse se spreminja.« Heraklit

Sem Anastazija Babič obožujem morje in rada sem podjetnica. Delam predano, srčno, inspirativno in strokovno. Od kar pomnim me je zanimalo ogromno stvari, povsod sem želela biti in vse preizkusiti. Tako sem že v osnovni šoli začela iskati in izumljati strategije za hitro in hkrati uspešno učenje. Kot mladostnica sem se začela posvečati osebnostni, duhovni rasti, iskanju notranje lepote in zadovoljstva. Vse to je kasneje preraslo v strast in strokovno delo.

Danes svoja znanja in modrost delim z vami. Sem coachinja in svetovalka za učna, vzgojna, partnerska vprašanja, za tvojo/vašo osebnostno rast ter predavateljica, vodja seminarjev, delavnic za odrasle, otroke, šole in podjetja.  Za šolarje sem mentorica uspešnega učenja, inštruktorica angleškega jezika in avtorica prihajajoče knjige Your success in school, v prevodu Tvoja zmaga v šoli. S podnaslovom: 10 načinov za učence, kako se bolj kreativno in samostojno učiti in se tudi počutiti dobro.

Izvajam  programa:

1.USPEŠNO učenje po metodi K.U.L.S.K.O. Kulsko kot kreativno, uspešno, lažje, sproščeno, samostojno, krajše organizirano in odgovorno. Tvojega šolarja med drugim naučim trikov in metod za učinkovito učenje, telovadbo za možgane, vaje za odpravljanje treme, za koncentracijo in dobro počutje ob učenju; tebi, staršem v programu nudim svetovalno podporo.
2. Program Zate: Prava Jaz – Najboljša JAZ Kako lahko sijem v svojih barvah? V programu koristim pridobljena znanja (NLP, umetnostno terapijo…) in modrost, da te s pravimi vprašanji, vodenjem in podporo spremljam do tvojega izboljšanega avtentičnega izraza in briljantne nove sedanjosti na področjih, vlogah, ki jih sama izbereš. Na primer: zadovoljna mama; moja avtentična komunikacija v partnerstvu; moj čas samo zame, postavljam in dosegam pametne cilje, osvobojena strahov…V programu se lahko naučiš, kako ozavestiti želje, vrednote, pridobiti več energije, dober stik in ravnotežje v različnih vlogah.

»Spremeni sebe in spremenil/a boš svet.«

Po izobrazbi in znanju sem univ. dipl. pedagoginja, prof. sociologije kulture, magistrica pomoči z umetnostjo/umetnostna terapija, svetovalka- transakcijska analiza (TA) (TA je smer psihoterapije) in NLP-jevka. Imam dodatna znanja iz aromaterapije in numerologije. Sem dipl. učiteljica plavanja, ayurvedska terapevtka in dipl.učiteljica razmišljanja po programu CoRT.

 

>> Veseli nas, da je bila Anastazija z nami na dogodku 500 Podjetnic 2019! <<

 

Anastazija Babič

Tiviya, pomožne dejavnosti za izobraževanje, Anastazija Babič, s.p.