Anastazija

Anastazija Babič

Živim v Ljubljani. Sem dipl. univ. pedagoginja, profesorica sociologije kulture, magistrica pomoči z umetnostjo, edukantka transakcijske analize in NLP.

Izobraževala sem se doma in v tujini (ZDA, Danska, Francija), veliko znanja in izkušenj sem pridobila tudi sprakso, skozi delo in zaposlitve. Pridobljena znanja uporabljam samostojno ali jih uspešno povezujem in z dejavnostmi pomagam skupinam, družinam, otrokom in odraslim k večjemu zadovoljstvu v življenju in osebnostni rasti.

Moje dejavnosti so:

1. Delavnice  v skupini s tehnikami  “Pomoči z umetnostjo”  namenjene odraslim ali otrokom za osebnostno rast, izboljšanje čustvene inteligence, komunikacije, razvijanje kreativnosti in druge dobrobiti. Tehnike “Pomoči z umetnostjo”  uporabljam tudi individualno in pri svetovanju.

2. Tako starši kot šolarji se pogosto sprašujejo: “Kako se uspešno učiti in naučiti učno snov? S svojo dejavnostjo šolarjem pomagam razvijati spretnost uspešnega učenja za več prostega časa in izboljšanje ocen. Učim nove uspešnejše pristope k učenju, kako organizirati gradivo in čas. Izvajam samostojno ali ob inštrukcijah angleščine za OŠ in SŠ.

3. Nudim individualno, partnersko, družinsko svetovanje ali terapijo ob različnih težavah in vprašanjih na življenjski poti, za izboljšanje odnosov, komunikacije, prepoznavanja čustev, vzgoje otrok in podobno .

V veselje in veliko zadovoljstvo mi je spremljati šolarje čez most k boljšim ocenam in ponovno odkritemu veselju za učenje, odrasle in otroke, ki skozi svetovanje in/ali delavnice osebnostno rastejo in najdejo svoje zadovoljstvo in pot.

Svetovanje Most

T : 030 618 605
W: www.tivya.eu

M: tivyanastazija@gmail.com


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>


Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja