ANJA BORDON

 15ih let sem navzven živela dokaj normalno življenje, končala študij živilske tehnologije na Biotehniški fakulteti, 8 mesecev preživela na psihiatrični kliniki na oddelku za adolescentno psihiatrijo in motnje hranjenja, se s fantom preselila v Ljubljano, dobila redno zaposlitev, kakršno sem si želela in celo rodila 3 otroke. Ves ta čas sem v sebi vedela, da je mogoče nekaj več in da ni potrebno, da je življenje navzven drugačno kot se čuti navznoter. Vztrajala sem in danes sem najbolj srečna oseba, ozdravljena bulimije. Ker vem, da sem zares vztrajen človek, ni dvoma, da ne bi vztrajala tudi na novi poti, na poti podjetnice.

Po rojstvu 3. otroka sem ostala brez zaposlitve razvojnega tehnologa pri proizvajalcu prehranskih dopolnil in situacijo izkoristila za novo priložnost.

Posledice bolezni so me vodile v nov hobi in nov produkt

Popolnoma nezdrav stil življenja in prehranjevanja ter nočno zbujanje otrok se je v veliki meri odražal tudi na moji koži, ki nikakor ni bila zgled lepe kože. Ko se je stanje z motnjo hranjenja umirjalo, sem želela omiliti tudi njene posledice. Tako sem začela izdelovati naravno kozmetiko, ves čas pa sem uživala tudi različna prehranska dopolnila, ki so moje telo, kljub bolezni, ohranjala v nekem normalnem stanju. V času brezposelnosti se mi je začela porajati misel, da bi svoj hobi lahko spremenila v posel, saj so moji izdelki in nasveti poželi kar nekaj pohval, pozitivne učinke pa sem opažala tudi na svoji koži.

Ker o podjetništvu nisem vedela prav dosti, sem se začela udeleževati raznih predavanj na to temo, prijavila pa sem se tudi na natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom, kjer sem bila izbrana v šolo podjetništva. Počasi se je zgodba začela sestavljati. Ker še vedno nisem bila popolnoma sigurna vase, sem se prijavila še na startup vikend v Kamniku, kjer sem s svojo idejo zmagala, pridobila celo manjšo investicijo v podjetje in dovolj motivacije, da sem končno odprla podjetje. Sprva je bil namen ponujati le naravno kozmetiko, ker pa sem sama vedela, da mi prav nobena kozmetika ne pomaga, če koža ni nahranjena od znotraj, sem se odločila, da ponudim tudi »hrano« za kožo. Tako sem s pomočjo strokovnjakov razvila prehransko dopolnilo Kolagen shot, katerega receptura vključuje vse, za “lep videz” oziroma za bolj mladosten izgled kože, sijoče lase in čvrste nohte. Kolagen je že več kot desetletje najbolj prodajano in učinkovito anti aging prehransko dopolnilo, v zadnjem času pa je veliko vrednost v lepotni industriji prehranskih dopolnil dobil tudi MSM. Sama sem želela drugačen izdelek. Izdelek, ki vključuje več aktivnih učinkovin in tako je nastal Kolagen shot. Izdelek je zelo pohvaljen, zadovoljstvo strank je preseglo moja pričakovanja, saj se večinoma prodaja od ust do ust. To, da dnevno dobivam pohvale in seveda ponovna naročila, mi je največji pokazatelj, da je receptura zares učinkovita za širšo populacijo.

Za vprašanja, povpraševanja, ideje za sodelovanje ali sproščeno kavico sem vam vedno na voljo.

Anja Bordon

040812133

https://www.gaianaturelle.com

anja@hungryskin.si,

Facebook: https://www.facebook.com/hungryskin.si/

 


Olga Belec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>