Anja Križnik Tomažin – Vsi potenciali so v nas

28. januar, 2019

Povezovalka dogodka 500 podjetnic 2019:


Anja Križnik Tomažin – poslovni coaching

Univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive, Expressive art in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica.

 

“Moja življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjamem, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.”

 

Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju javnega nastopanja in komuniciranja so rezultat njene 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 12 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih 6 letih.

Naziv »Executive coach« je pridobila na Akademiji za executive coaching London in deluje tudi kot poslovni in osebni coach. V zadnjih šestih letih svoje znanje ves čas dopolnjuje z mnogimi mednarodno priznanimi certifikati s področja njenega delovanja. Lansko leto je zaključila dvoletni študij Expressive art therapy and coaching in action pri dr. Avi Goren Baru.

Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.

Anja predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah (Ekonomska fakulteta, Fakulteta za upravo, Fakulteta za družbene vede, Doba fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije, Gea College in druge).

Veseli nas, da bo Anja z nami na odru dogodka 500 Podjetnic 2019!

 

Anja Križnik Tomažin

 

Tel: 041 773 133
E-pošta: info@anjakrizniktomazin.si
Splet: www.anjakrizniktomazin.si


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>