Anja Križnik Tomažin – Vsi potenciali so v nas

Povezovalka dogodka 500 podjetnic 2019


Anja Križnik Tomažin

Univ. dipl. ekonomistka, strokovnjakinja javnega in poslovnega nastopanja, trenerka komunikacijskih veščin, certificirana executive, Expressive art in Jungian coach-inja ter SDI mojstrica.

“Moja življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjamem, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih.”

 

Njena življenjska strast je s polno mero energije ljudem pomagati izvleči iz njih najboljše, saj verjame, da se vsi potenciali skrivajo v nas samih. 

Anjino široko znanje in bogate izkušnje na področju javnega nastopanja in komuniciranja so rezultat njene 14 let dolge uspešne kariere televizijske voditeljice, 12 let dela trenerke, fasilitatorke in predavateljice ter strastne iskalke znanja o različnih načinih komuniciranja in metodah coachinga v zadnjih 6 letih.

Svoje znanje prenaša na posameznike in skupine pri izpopolnjevanju njihovega nastopa, komuniciranja ter osebne in poslovne rasti.

Naziv »Executive coach« je pridobila na Akademiji za executive coaching London in deluje tudi kot poslovni in osebni coach. V zadnjih šestih letih svoje znanje ves čas dopolnjuje z mnogimi mednarodno priznanimi certifikati s področja njenega delovanja. Lansko leto je zaključila dvoletni študij Expressive art therapy and coaching in action pri dr. Avi Goren Baru.

Anja predava tudi kot gostujoča predavateljica na različnih šolah, seminarjih, srečanjih ter fakultetah (Ekonomska fakulteta, Fakulteta za upravo, Fakulteta za družbene vede, Doba fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije, Gea College in druge).


Reference podjetja

 V letu 2018 smo v našem podjetju uspešno izvedli 118 delavnic, od tega jih je Anja Križnik Tomažin izvedla kar 99.

 

 

 

Direktorica

Anja Križnik Tomažin

 

 

Tel: 041 773 133
E-pošta: info@anjakrizniktomazin.si
Splet: www.anjakrizniktomazin.si


>>Veseli nas, da bo Anja z nami na odru dogodka 500 Podjetnic 2019! Se nam pridružite? <<