ANJA KUCKO

Lepotni kotiček pri Anji

Moje ime je Anja Kucko in od malih nog me privlači vse, kar odseva lepoto. Svojo lastno estetiko. Preciznost. In dovršenost. Vse našteto je vedno ujelo moj pogled in ustavilo korak. Opazila sem vse, kar je bilo več, kar je izstopalo iz povprečnosti in vsakdanjosti ter prav potiho prodiralo tudi v moje življenje, v to, kar sem in kmalu tudi v to, kar je nato postalo tudi moje poslovno veselje in posledično celo moj kruh.

Po letih notranje želje, prizadevanj in odkrivanj sem odprla svoj prvi salon, ki je lokalno močno prepoznaven pod blagovno znamko Lepotni kotiček pri Anji.
Predanost delu se je hitro, skoraj nepričakovano začela obrestovati. Stranke so prihajale, zadovoljne so se vračale in privabile tudi nove, ki so jih moje roke in rezultat dela prav tako prepričali in krog zadovoljnih strank se je širil in širil.

Zato je kmalu sledila selitev v večje in udobnejše prostore. Svoji ponudbi sem dodala tudi nove storitve. Manikura, permamentno lakiranje naravnih nohtov, geliranje nohtov, SPA pedikura, oblikovanje naravnih obrvi, trajno vihanje naravnih trepalnic, podaljševanje naravnih trepalnic. Storitve so se vrstile, stranke še bolj in s tem se je krepila tudi moja lokalna prepoznavnost. Ne pravijo zastonj, da dober glas seže v deveto vas. In tako so z mojo prepoznavnostjo rastli tudi poslovni rezultati. Krepile in odpirale so se nove poslovne vezi, ki so mi odprle vrata v nova znanja, ki so ključ do še večjega uspeha v prihodnosti.

V prihodnje si želim svojo prepoznavnost in pozitiven pečat ne le ohranjati, temveč ga še nadgraditi. Osrečevati svoje stranke, da iz mojega lepotnega kotička odhajajo še lepše, zadovoljne, nasmejane in samozavestne. Da se bodo s še večjim veseljem vračale in moje delo rade volje toplo priporočile tudi svojim prijateljem. Ker kot pravi že znana slovenska pesem, je predvsem za prijatelje dobro le najboljše. In le k najboljšemu pri svojem delu stremim tudi sama. In z najboljšim delom, natančnostjo in srčnostjo pridobiš na svojo stran tudi najbolj srčne ljudi, ki ti podarijo tudi tisto pravo prepoznavnost med novimi in novimi ljudmi.


LEPOTNI KOTIČEK PRI ANJI
Cesta železarjev 2
Jesenice, Slovenia

GSM: 031 361 171
lepotnikoticekprianji@gmail.com

FB: Lepotni kotiček pri Anji

Anja Kucko

 

 

 

 

 

 


Anja Kucko bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

 

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>