ANJA NARALOČNIK

Preprosta in srčna punca, s strastjo do marketinga. Energična, pozitivna in komunikativna. Rada povem stvari iskreno in na enostaven način. Veliko delam na osebnostni rasti, ker se zavedam, da lahko pomagam drugim šele, ko znam pomagati sebi. Vse življenje sem ljudi motivirala, sama iskala nove izzive, nove poti, nova znanja in tudi pri delu sem si želela isto. Moje sanje o podjetniški poti so postale že tako močne, da mi niso dovolile spati. Vedela sem, da je to moje poslanstvo.

Do ideje za svoje podjetje sem prišla po delovnih izkušnjah in po tem, ko sem prepoznala potrebe trga. Ogromno podjetij, ki niso konkurenčna, zaradi težav na marketinškem področju. Ljudje z odličnimi idejami, ampak neznanjem za napredek.

Moj cilj je tem podjetnikom in podjetnicam dvigniti konkurenčnost in izboljšati poslovanje. S svojimi strankami praktično postanem team, s katerim tudi delim vso svoje znanje. S tem razmišljanjem delujem tudi pri svojih delavnicah. Želim, da udeleženci od njih odnesejo čimveč praktičnega znanja.  Prav tako želim spodbujati tiste, ki si želijo v podjetništvo, pa si ne upajo. Delujem kot izvajalec marketinških storitev, predavateljica in kot mentorica.

Imam Youtube kanal, kjer v videjih delim rešitve na težave podjetnikov in podjetnic, na marketinškem področju. S tem želim doseči, da je znanje na voljo vsem, ki ga potrebujejo in da ta znanja uporabijo tudi v praksi.

Anja Naraločnik, AN idea

Kje me lahko najdete?

Na spletni strani: www.an-idea.si

Youtube kanalu AN idea: https://goo.gl/fqVdbu

Facebooku: www.facebook.com/ANidea.si/

Instagramu: www.instagram.com/anja_anidea/

Linkedinu: www.linkedin.com/in/anjanaralocnik/

ali preko email naslova: anja@an-idea.si


Anja Naraločnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>