ANJA PUŠ

Že vse svoje življenje me fascinira in vodi čut za estetiko, navdušuje me vse lepo ter lahko rečem, da je bil modni svet vedno moja strast in hobi. Vse do nekega jesenskega popoldneva, ko sem se odločila, da moja strast postane moj poklic. Od tistega trenutka dalje praktično nisem več v službi, saj z velikim veseljem in ljubeznijo opravljam svoje poslanstvo – delo in vodenje svojega lastnega lepotnega studia, ANJA LIŠPA.

Komunikativnost, umetniško izražanje ter neprestana želja po učenju in iskanju novih izzivov mi omogočajo, da svoje delo opravljam strokovno in vrhunsko, zadovoljstvo strank, ki se vračajo k meni, pa me navdaja s ponosom in samozavestjo ter mi nudi spodbudo za nadaljevanje svoje življenjske poti.

STUDIO LEPOTE ANJA LIŠPA

Studio lepote ANJA LIŠPA je stičišče pozitivne energije, dobre volje, mladostne igrivosti ter umetniške svobode, kjer sta vedno na prvem mestu profesionalnost in individualen pristop, ko tkemo partnerske in prijateljske odnose. Tekom svojega poslovanja smo uspeli vzpopstaviti mrežo zadovoljnih strank, katere uživajo v ponudbi vrhunskih stroritev nege nohtov in trapalnic, ali pa zgolj iščejo naravne preparate za tretma telesa. Materiali najvišje kakovosti, visok nivo znanja z nenehnim izpopolnjevanjem so osnova, prijetno vzdušje salona ter prijazno osebje pa pika na i. Samozavestno, z velikim ponosom ter veseljem sprejemamo vse nove izzive katere srečujemo na svoji poslovni poti, pri čemer pa nas vodi filozofija, ko v ospredje pred zaslužkom vedno postavimo osebno storitev – stranko, uporabnico.

V vse hitrejšem tempu življenja je to osvežujoč oddih in dokaz, da Studio lepote ANJA LIŠPA ni zgolj »lepotilnica«, temveč tudi in predvsem mesto prijetnega, prijateljskega druženja. Ta pot pa pušča lepe sledi ter kopico zadovoljnih in nasmejanih strank.

Studio lepote ANJA LIŠPA, Anja Puš s.p.

PE Lavrica, Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica

PE Idria, Mestni trg 13a, 5280 Idrija

M: 051/328-600

E: studioanjalispa@gmail.com

F: www.facebook.com/studioanjalispa

Instagram: @anjalispa

 

 


 

Anja Puš bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>