BARBARA ZACIRKOVNIK

Po duši sem kreatorka, organizatorka, koordinatorka… sicer pa magistra ekonomskih znanosti. Neskončne izzive mi predstavljajo področja družbene odgovornosti, kamor spada tudi ravnanje s človeškimi viri, njihovi potenciali in razvoj.

Prepričana sem, da smo ljudje tisti, ki spreminjamo stvari na bolje, da vsakdo izmed nas ima v sebi vse potrebne vire moči, ki nam pomagajo pri reševanju različnih življenjskih situacij. Močno verjamem, da smo sposobni, če zapustimo cono udobja in se otresemo rutinskega delovanja,  videti stvari drugače. Lahko pridemo do uvidov, ki nam pokažejo način, kako se bomo “življenja” lotili.

S tem nabojem in z dovršeno vizijo se je v Zavod Emendo »zgodil« TiBi. Gre za model in gre za sestavljanje ekipe, ki se z edinstvenim in celostnim pristopom na področju razvoja kadrov prihodnosti identificira kot »odlična priložnost za vašo ekipo in pika na “i” za vaše podjetje!«.

Ekipa izjemno različnih osebnosti, z izjemno raznovrstnimi izkušnjami, predvsem pa, s tako širokimi znanji in sposobnosti lahko zavzeto in strastno prispevamo k ustvarjanju prostora za spremembe na bolje. Hitro, preprosto in učinkovito pomagamo podjetjem (oz. udeležencem, zaposlenim) pogledati na zadeve iz drugega zornega kota in jim tako pripomoči k vzpostavljanju konteksta, v katerem zadeve postanejo možne. Skozi TiBi programe v 3-eh korakih in s pomočjo ekipnega duha  med drugim udeležence pripeljemo tudi do spoznanja, kako pomembno je sodelovanje in spoštovanje in, da so meje največkrat samo v naših glavah.”

Barbara Zacirkovnik, ustanoviteljica in direktorica Zavoda Emendo

Več o TiBi-ju:

Spletna stran: https://www.tibi-program.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TiBi2018

Instagram: tibi_programs

e-mail: barbara@emendo.si


Barbara Zacirkovnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>