Beležka Moje leto 2019 – Organizirano v novo leto!

Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek, partnerki 500 podjetnic 2018 z novoletno ponudbo!

Se še spomnite prisrčnih in priročnih beležk, ki ste jih prejele v darilni torbici 500 podjetnic 2018? Romana in Darja sta na novo leto že pripravljeni. Vse, ki ste s pridom uporabljali beležke 2018, boste vesele novičke, da je nova beležka za leto 2019 že na voljo!

Podjetniški jedilnik

Z beležko Moje leto 2019 ste lahko drugačne, še bolj organizirane, povezane z naravo,… skozi vsebino preprostega bontona v njej osvojite svet. Dober tek!

Priročnost

Ravno prav velika (12x16cm), da gre v vsako torbico, ravno prav izdelana, da zdrži celo leto in ravno prav prostorna, da si vanjo zapišemo vsa dogovorjena opravila. Da imamo manj stresa in smo bolje organizirane.

Organizirane na potovanju

Ko si planiramo potovanje ali izlet, obisk predstave ali kavo s prijateljico, poslovni sestanek ali termin predavanja – je z nami skozi celo leto beležka Moje leto 2019. Od ženske za ženske. Slovenski izdelek.


BELEŽKA MOJE LETO 2019 JE PRAVA ZA CELO LETO IN 
PAŠE V VSAKO TORBICO!

Rokovnik – beležka je namenjena ženskam, ki imajo milijon vlog, so najboljše prijateljice, znajo živeti in želijo biti še bolje organizirane. Ravno prav velika (12x16cm). Z uporabo beležke lahko imamo manj stresa in manj strahu, več prostega časa in dobimo vedno kakšno novo idejo. Uporabna tako v salonu za vpis strank po urah kot osebno za vpis dogovorjenih opravkov.

Dodana vrednost je uporabna vsebina na štirih straneh pred začetkom vsakega meseca:

  • setveni koledar (diskretno vključen v vsak dan),
  • horoskop malo drugače (ideje za darila, strahovi znakov ter namigi za odpravo),
  • bonton je rdeča nit – tedenski namigi, izkušnje znanih Slovenk in Slovencev,
  • 12 najpogostejših ženskih izzivov in za vsakega 4 različni namigi za rešitev,
  • SOS rubrika s koristnimi kontakti za vsakdanje življenje,
  • 12 luštnih receptov za vsak dan.

Beležka je v celoti SLOVENSKI IZDELEK, izdelana iz najkvalitetnejših materialov – zunaj iz zelo prijetnega »soft touch« materiala (da zdrži večkrat dnevno uporabo 365 dni) in trdno šivana – da ne morejo frčati listi iz nje!

Od ženske za ženske. ODLIČNA ZA DARILO!

Naročila sprejemata na:


< < Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? – EARLY BIRD VSTOPNICE na voljo do 6.1.2019!!>>