Bisnode – Partner izbora najuspešnejše podjetnice 2018

Bisnode – vaš partner v poslovni analitiki

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana

W: www.bisnode.si

FB: Bisnode Slovenija

Smo strokovnjaki za visokokakovostne podatke

Vsi včasih potrebujemo pomoč pri sprejemanju odločitev. V družbi Bisnode smo specialisti za kreditne, poslovne in marketinške informacije po vaši meri. Prisluhnemo vašim potrebam in vam zagotavljamo natančne in vam pomembne podatke, ki so podlaga za pametne odločitve.

Posamezniki, organizacije in podjetja vsak dan ustvarijo ogromne količine podatkov. 90 odstotkov vseh podatkov je bilo ustvarjenih v zadnjih dveh letih. V tej množici podatkov je pomembno, da imate partnerja, ki bo znal izluščiti prave informacije za vas. V Bisnode imamo znanje, da združujemo in analiziramo podatke najvišje kakovosti z vašimi podatki. Tako dobimo pomembne informacije, ki vam nudijo podporo in pomoč pri odločanju.

Naši analitični strokovnjaki obdelujejo velike količine informacij iz lokalnega in globalnega okolja, da bi našli vzorce in trende, ki jih drugi ne vidijo. Zato vam lahko dostavimo odgovore za sprejemanje pametnih odločitev. Prizadevamo se tudi, da so ti podatki del vsakodnevnih delovnih procesov in so na voljo ob pravem času, jasno in razumljivo. Z uporabo novih tehnologij podatke integriramo v računalnike, telefone in druge sisteme, da lahko do njih dostopate, kjerkoli se nahajate.

V družbi Bisnode smo prepričani, da so pametni podatki naša prihodnost. Ne glede na to, ali prihajate iz javnega ali zasebnega sektorja, upravljate z vladnimi zadevami, tveganji in krediti, ali pa delate v prodaji in marketingu, na vaš vsakdan vpliva revolucija na področju podatkov, ki se dogaja tukaj in zdaj.

Postanite naš partner v svetu pametnih podatkov in poslovne analitike.

Vabljeni k ogledu videa o prednostih uporabe BIG DATA ANALYTICS v vsakodnevnem poslovanju – za sprejemanje pametnih odločitev!

 

Analitični partner izbora najuspešnejše podjetnice v kategoriji mikro in malih podjetij (s.p. in d.o.o.) – BISNODE  – Več o izboru najuspešnejše podjetnice 2018 na dogodku 500 podjetnic, 4.4.2018!


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>