Damijana Štraser – “Verjamem!”

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic 2019:


Damijana Štraser

“Vse, kar počnem, delam s srcem in strastjo!

Pozitivna in vedno nasmejana Damijana Štraser je nov obraz televizije in medijev. Vendar se ne ukvarja samo z mediji, ampak tudi s PR-om, vodenjem prireditev in razvija lastno blagovno znamko Verjamem! Prihaja iz štajerskega konca in je v otroških letih želela postati učiteljica klavirja. Vendar je zanimanje za ekonomijo pretehtalo in je zato vpisala ekonomski študij na Univerzi v Mariboru. Na svojo izobrazbo je zelo ponosna, saj pravi: »To je edina stvar, ki mi v življenju ne more nihče vzeti.«

Damijana pa je tudi ponosna na začetek karierne poti, saj  je svojo pot začela pri najboljšem sosedu, kjer je pridobila ogromno znanja. Po nekaj letih se je odločila za spremembo in zato zamenjala službo, kar se je kasneje izkazalo, da ni bila najboljša odločitev. Notranji občutki, strah, dvom, so postajali iz dneva dan bolj negativni in so se stopnjevali. Stopnjevali so se tako daleč, da je zbolela. Zato je sprejela odločitev, da poišče svojo notranjo moč in prične spreminjati sebe, ne drugih, ampak sebe. Naključje je hotelo, da je prišla v televizijske vode, kjer je bila direktorica trženja in prodaje. Damijana pravi: “Izkušnje in znanje sem pridobivala že od prve zaposlitve. Vendar je na tej poti potrebno zaupati vase, v to kar znate, ter se učiti in ostati radovedni ter trdno prepričani, da svoje sanje lahko uresničite.”

Oddaja Verjamem!

Oddaja Verjamem! se predvaja na TV Vaš kanal kot tudi preko kanalov YT in FB-ja. Vsebina Verjamem!: Gre za svetovalno oddajo, kjer se prepletajo zanimivosti in nasveti: pozitivne tematike, življenjske teme, osebnostna rast, zdrav duh v zdravem telesu. Gre za sproščeno oddajo, kjer so strokovnjaki kot tudi pričevalci iz različnih področji. Z eno besedo: zajema aktualno življenje, tukaj in zdaj, v vsej svoji raznolikosti.

V oddaji je Damijana gostila že kar nekaj znanih imen, tudi iz tujine: Mac Attram, Richard in Victoria Tan, Adisa Tufo, Mihael Žmahar, ki jih najdete na naslednjih linkih:

 

Vse, kar počnem, delam s srcem in strastjo. Zame najpomembnejša ustvarjalna svoboda. Sem mnenja, da človek, ki ni svoboden, ne more svojemu okolju dati vsega, kar zna in kar zmore. Pot do uspeha ni nikoli lahka, zato pa je zmaga toliko slajša. Rezultati so nepozabni in te oplemenitijo tako duhovno, kot tudi osebno in poslovno.”

Damijanino sporočilo podjetnicam

“Sama verjamem, da se nam lahko vse sanje uresničijo, če le imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje. Zato vsem, novim podjetnicam in podjetnikom in tistim, ki se za to odločajo toplo polagam na srce, da »živite sebe in svoje življenje, poslušajte svoje srce in vedno boste na pravi poti.«

“Tudi jaz verjamem v moč povezovanja, zato vabljeni vsi na največji ženski podjetniški dogodek 500 podjetnic, ki bo 11. aprila na GR. Moja koda za popust je Damijana. Se veselim srečanja z vsemi vami.”

 


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<