Darja Furek ambasadorka 500 podjetnic 2019

Darja Furek, Pot sonca in lune

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:

Darja Furek, Pot sonca in lune

– S klasično izobrazbo Gospodarske inženirke gradbene smeri sem začela opravljati neobičajen poklic, ki na prvi pogled  niti slučajno ne sovpada z izobrazbo. Najprej sem stopila na pot poučevanja joge v okviru ekipe Savini Atai, kjer sem sčasoma še podrobneje začutila svoje poslanstvo. Moje poslanstvo je, da ljudem približam orodja in načine k sooblikovanju kakovostnega življenjskega stila. Tako sem stopila na pot učenja starodavnega znanja metafizike, ki temelji na razumevanju 3 vplivov: časa, prostora in človeka.

Starodavno znanje v modernem času za višjo kakovost bivanja

Sem Varuhinja Ženske brezčasne lepote in zdravja. Verjamem, da je lahko vsaka ženska sijoča, mladostna in polna življenja.  In to ne glede na leta oziroma obdobje, v katerem se nahaja. Prav zato, posebej za ženske ustvarjam  INDIVIDUALNI program »JONI kristalni trening«  in inovativno vadbo Dao&joni jogo, prvo in edinstveno sistemsko oblikovano vadbo za ženske z žadastim jajčkom oz. joni kristalno palčko.. Kreiram  jo z namenom, da sodobni prezaposleni ženski povrne sproščenost in zadovoljstvo ter lahko prepreči/ regenerira posledice vse pogostejših novodobnih bolezni žensk .

Kot organizatorka segmenta »Čas zase« v Studiu Železna seznanjam ljudi z načini kakovostno preživetega časa zase, v obliki raznovrstnih delavnic in retreatov. Zelo pomembna točka navdiha in sprostitve v tej smeri je tudi JOGA ZA REVITALIZACIJO med delom.

V sodelovanju z AMZS pa smo pripravili poseben program samo za ženske. Da boš zasijala v sebi in cesti na najbolj varen način. Veliko časa v zadnjem času namreč ženske preživimo tudi na cesti. Naj bo ta kar se le da, kakovosten.

Ali ste vedeli, da tudi vsa velika svetovno znana podjetja pri svojem poslovanju uporabljajo strategijo časa in prostora, ki sta ključni sestavini uspešne strategije?

V ta namen  smo zasnovali KLJUČNI MODEL STRATEGIJE USPEHA za poslovne in osebne namene, ki je strnjen v obliki Osebnega Vodnika skozi aktualno leto. Njegova uporaba omogoča vpogled v vsa pomembna področja vašega življenja.  Z njegovo redno uporabo  boste  lažje dosegli optimalne rezultate na področjih kot so zdravje, partnerski in drugi odnosi ter na vaši poslovni poti.

S čim se trenutno ukvarjam?

  • Osebni Vodnik 2019: KLJUČNI MODEL STRATEGIJE USPEHA za poslovne in osebne namene;
  • Kreatorka in vaditeljica »Dao&Joni JOGE«  in individualnega programa »JONI KRISTALNI TRENING«
  • Organizatorka segmenta  »Čas  ZASE »  ter vaditeljica  JOGE ZA REVITALIZACIJO  v Studiu ŽELEZNA, Postaja navdiha.
  • Sooblikovalka  AMZS Programa za ženske: za vse, ki bi rade zasijale v sebi in na cesti

Kontaktirajte me za sodelovanje, z veseljem se srečam z vami!

Darja Furek

 

Pot Sonca in Lune, Darja Furek s.p.

darja@sonce-luna.si

FB: Pot Sonca in Lune
0038641 457 023

Foto: Urška Košir/ Studio Železna

 

 


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>