DARJA FUREK

Uporaba Starodavnega znanja v  modernem  času za višjo kakovost bivanja

Ali ste vedele, da vsa velika svetovno znana podjetja pri svojem poslovanju uporabljajo strategijo časa in prostora, ki sta ključni sestavini uspešne strategije?

V našem podjetju smo v ta namen zasnovali KLJUČNI MODEL STRATEGIJE USPEHA za poslovne in osebne namene, ki je strnjen v obliki Osebnega Vodnika skozi aktualno leto. Njegova uporaba omogoča razumevanje in zvišuje kakovost na vseh področjih vašega življenja kot so zdravje, partnerski in drugi odnosi ter na vaši poslovni poti.

Prav tako podpiramo zdrav način življenja in smo glasniki zdravju prijaznega podjetništva.  V ta namen ponujamo kakovostne vadbe, delavnice in predavanja za posameznike in podjetja. Posebej za ženske ustvarjam program Prebudi brezčasno lepoto&aktiviraj vrelec zdravja in inovativno vadbo Dao&joni jogo prvo in edinstveno sistemsko oblikovano vadbo za ženske z žadastim jajčkom oz. joni kristalnim stimulatorjem. Kreiram  jo z namenom, da sodobni prezaposleni ženski povrne sproščenost in zadovoljstvo ter lahko prepreči/ regenerira posledice vse pogostejših novodobnih bolezni žensk (kot rak dojke, materničnega vratu, inkontinenca…).

Sodelujem tudi z izvrstno Polono Podnar, spec. ginekologije in porodništva, ki vadbo priporoča kot dolgoročen&varen način za izboljšanje in vzdrževanje zdravega&krepkega medeničnega dna.

Moj partner, soustvarjalec osebne in poslovne poti- astrolog metafizik, ki me pozna skoraj bolje, kot sama- pravi: » Darja je entuziast v učenju in predajanju znanja starodavne umetnosti metafizičnih znanj. S pridobljenim tradicionalnim znanjem je našla način, kako približati znanje moderni ženski in jo motivirati, da dobi vpogled, kakšne zaklade nosi v sebi ter kako to gojiti, ne glede na obremenjujoč ritem moderne družbe. Njena največje kvaliteta je prenašanje znanja in ustvarjanje zanimanje za vsa področja, ki jih kreira. Od nje lahko na preprost in edinstven način pridobite dragocene informacije, ki vam lahko razširijo vpogled in razumevanje časa (astrologija), prostora (Feng Shui) in človeka ( telo, prehrana, TKM…)

Moj recept za izpolnjeno in zadovoljno življenje: spusti energijo v srce, poskrbi, da so mišice medeničnega dna ves čas žive in aktivirane, zadihaj v spodnji del trebuha in s poravnano držo spontano deluj tukaj&zdaj. Tako se avtomatsko sproži pomlajevanje in doseganje notranjega miru&harmonije.

 

Pot Sonca in Lune, Darja Furek s.p.

darja@sonce-luna.si

FB: Pot Sonca in Lune

00 386 41 457 023

 

 

Pridobite ekskluzivno KODO ZA POPUST NA VSTOPNICO 500 PODJETNIC 2019 pri ambasadorki Darji Furek:

“Name se lahko obrnete vse podjetnice in podjetnice po duši, ki vas tako ali drugače zanima ravnovesje in dvigovanje ženske energije in bi se rade udeležile dogodka. Pišite mi, pokličite me, povežimo se na dogodku 500 podjetnic 2019!”

 


Darja Furek  je ambasadorka in bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC 2019.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

>>Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<