DORIS DOBNIKAR NOVAK – DORISPIRIT

Sem Doris in od malih nog šole nisem preveč marala. Že takrat me je omejeval sistem, znotraj katerega se nisem dobro počutila.

Skozi srednjo šolo in kasneje tudi fakulteto sem ugotovila, da je moja glavna vrednota svoboda. Zaposlila sem se v uspešnem zasebnem podjetju, kasneje tudi v javnem sektorju.

Kreativnost, predvsem pa svoboda in želja po potovanjih nista bili izpolnjeni.

Pred nekaj leti sem ostala 6 mesecev na bolniški, zaradi sindroma izgorelosti.

Začela sem delati na sebi, si postavljati cilje in meje, začela ceniti in spoštovati sebe in svoje življenje. Ustvarila sem svoj sistem znotraj sistema.

Skozi svojo izkušnjo stresa in izgorelosti danes pomagam ženskam pri lovljenju ravnotežja med osebnim in poslovnim področjem.

Svojo energijo, pozitivnost, strast, znanje in izkušnje srčno vlagam v to, da ljudem pomagam k večjemu zadovoljstvu, zavedanju samega sebe na fizičnem, mentalnem, čustvenem, energijskem in duhovnem področju.

 

MOJE STORITVE

  • Individualno svetovanje in vodenje
  • Moji nasveti in vodenje so zate, če se soočaš s pomanjkanjem energije, se ne znaš ustaviti ali pa potrebuješ le vetrič v hrbet, ki ti pomaga in te usmerja na tvoji osebni in poslovni poti. Svetovanje lahko poteka v živo ali preko spleta.
  • Delavnice za podjetja
  • Če imaš svoje podjetje ali pa si zaposlen, predajam znanje tudi na delavnicah za podjetja. Delavnica je namenjena vsem zaposlenim v podjetju, ki si želite pridobiti kvalitetno znanje s področja soočanja s stresom, odnosov in komunikacije na delovnem mestu ter posledično izboljšati rezultate na ravni celega podjetja. Delavnice so v živo ali preko spleta.
  • Mentorski program Energy Up
  • Mentorski program za celostno preobrazbo, kjer spoznaš sebe, kje si in kam si namenjen/a. Individualno te vodim skozi posamezna področja tvojega življenja, skupaj 12 tednov. Po koncu 12 tednov imaš več energije, si poln/a življenja, bolj osredotočen/a in usmerjen/a k svojim želenim ciljem.
  • Spletni program 21 dni do več energije
  • Spletni program, če si bolj za skupinsko obravnavo. V zaprti facebook skupini. Je 21 video vsebin po posameznih področjih kako do več energije.
  • Brezplačni nasveti

Na svoji fb strani DoriSpirit delim nasvete, metode in tehnike kako do več energije v življenju, tudi brezplačno.

 

Najdeš me:

FB:  www.facebook.com/dorispirit

IG: www.instagram.com/dorisdnovak

You Tube: Doris Dobnikar Novak

e-naslov: doris.dobnikarnovak@gmail.com

 

Življenje je lepo, če ga živeti znaš! Ustavi se, zadihaj in zaživi!