DOROTEJA JAZBEC

Radovednost, vedoželjnost in nenehna usmerjenost k pridobivanju informacij strnjeno opisujejo njeno dejavnost, preko katere je že petnajst let vpeta v medijski svet, kjer se je dokazala tako v tiskanih in spletnih medijih, kot tudi pred televizijsko kamero kot novinarka in voditeljica.

Od začetnega entuziastičnega pisanja člankov za lokalno glasilo si je utrla pot do mesta glavne urednice, kjer že štirinajsto leto opravlja organizacijska in redakcijska dela, nekaj let je kot novinarka za področje Posavja pripravljala novice za novomeško televizijo Vaš kanal, ob osamosvojitvi njenega delovnega poslanstva pa se naposled našla v čisto svoji zgodbi.

Iz nič je postavila spletni informativni portal Radeški utrip, na katerem objavlja novice, ki se tičejo lokalnega okolja, občine Radeče ter med bralce lokalnega okolja ponesla dogajanje, ki je bilo pred tem premalo opaženo, nemalokrat pa ostalo kar spregledano. Občasno vodi kulturne prireditve v vlogi moderatorke, obenem pa redno ureja vsebine na Ansat TV – posavskem spletnem portalu in pripravlja članke za regionalna časopisa Posavski obzornik in Dolenjski list. Novinarstvo je iz ljubiteljske, prostočasne dejavnosti skozi leta postalo njen način življenja, pri njenem delu pa jo vodi pozitivna naravnanost ter usmerjenost k poročanju o dobrem, o napredku in o razvoju.

Doroteja Jazbec

doroteja.jazbec@gmail.com

 


Doroteja Jazbec bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>