Organizacijska ekipa in Ambasadorke

Ena izmed letošnjih novosti je tudi nova organizacijska ekipa in krog ampbasadork ženskega podjetništva. Za vas skrbimo, koordiniramo, urejamo in kreiramo dogodek 500 podjetnic organizatorke, Ambasadorke pa so podjetnice, ki ponosno širijo besedo ženskega podjetništva in dogodka 500 podjetnic. Pri ambasadorkah lahko pridobite tudi poseben popust na vstopnice in se obrnete na njih za partnersko sodelovanje.

Organizatorke

Ekipa organizatork sestavljamo 4 dekleta, ki skrbimo za vas, vaša vprašanja, partnerje in predvsem povezujemo podjetnice in njihova znanja v skupen rezlutat: ponovno odličen in letos poln presežkov dogodek 500 podjetnic 2019! Pridružila se nam je tudi Monika, ki skrbi redne objave na socialnih omrežjih. To smo me, spozanjte nas 🙂

Kdo so ambasadorke?

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic je podjetnica, ki verjame v moč povezovanja in iskanja sinergij in win-win sodelovanja. V vsem kar počne, je čutiti njeno poslanstvo in vrednote srčnosti, vztrajnosti, poguma in poštenega podjetniškega sodelovanja, kjer so odnosi in profit na prvem mestu in si sežejo z roko v roku.

“Nič ni pretežko, nič ni prehudo, če le imamo skupnost, prijateljstvo in medsebojno sodelovanje zmoremo vse.”

Ambasadorke verjamejo v novo slovensko podjetništvo!


Se vidimo na dogodku 500 Podjetnic 2019?

Organizatorke

Ambasadorke ženskega podjetništva 2019