Ekipa in Ambasadorke ženskega podjetništva

Organizacijska ekipa in ambasadorke

Ena izmed letošnjih novosti je tudi nova organizacijska ekipa in krog ampbasadork ženskega podjetništva. Za vas skrbimo, koordiniramo, urejamo in kreiramo dogodek 500 podjetnic organizatorke, ambasadorke pa so podjetnice, ki ponosno širijo pomen ženskega podjetništva in dogodka 500 podjetnic. Pri njih lahko pridobite tudi poseben popust za vstopnice in se obrnete na njih za partnersko sodelovanje.

Organizatorke

Ekipo organizatork sestavljamo štiri dekleta. Objavljamo informacije o vas, posredujemo vprašanja, in povezujemo podjetnice in njihova znanja v skupen rezlutat: ponovno odličen in presežkov poln dogodek 500 podjetnic 2019! Pridružila se nam je tudi Monika, ki skrbi za redne objave na socialnih omrežjih. To smo me, spoznajte nas !🙂

Kdo so ambasadorke?

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic je podjetnica, ki verjame v moč povezovanja in iskanja sinergij in sodelovanja, ki zmaguje. V vsem kar počne, je čutiti njeno poslanstvo in vrednote srčnosti, vztrajnosti, poguma in poštenega podjetniškega sodelovanja, kjer so dobri odnosi in sodelovanje ključni za poslovni uspeh in osebno zadovoljstvo. Madeleine Albright je nekoč rekla, da obstaja posebno mesto v peklu za žensko, ki ne pomaga drugi ženski. Mi pa si med seboj pomagamo in se veselimo naših uspehov.

“Nič ni pretežko, nič ni prehudo, če smo povezane v skupnost. Prijateljstvo in medsebojno sodelovanje je temelj, da zmoremo vse.”

Skupaj ustvarjamo novo slovensko podjetništvo, ki temelji na pozitivnih vrednotah!


Vidimo se na dogodku 500 Podjetnic 2019!

Ambasadorke ženskega podjetništva 2019

Povežite se z ambasadorko in pridobite popust!

Oglejte si zgodbe ambasadork in se povežite s tisto, ki jo najbolj začutite in pridobite kodo za ambasadorski popust pri nakupu vstopnice!

Če ste že člani kakšnega združenja, zbornice, kluba ipd. preverite ali je vaše društvo že na seznamu povezovanj? Če vašega še ni na seznamu, nam pišite na >>info@500podjetnic.si.<<  Z veseljem bomo objavile predstavitev vašega društva na spletu in facebooku ter omogočile posebno ugodnost tudi za vse vaše člane.

Darja Furek, Pot sonca in lune
Zory Jakolin, Business Caffe
Mojca Korelc, Mojcoaching
Majdi Kosi, Naravno zdrav pes
Jerneja Milost, Skupnost slovenskih podjetnic
Anja Petrarca, 
AVA svetovanje in kreativne rešitve
Nina Prigl Cuk,
Srčno
Sonja Peklenik, 
Inštitut za razvoj osebnostnih veščin KRATOS Ljubljana
Ana Savić, 
AS Consulting
Nina Slapnik, Dogodki za Samske
Petra Škarja, 5ka izobraževanja
Damijana Štraser,Verjamem!
Marta Turk, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije
Urša Žorž, Eventio

Organizatorke