Elena Kecman

ELENA KECMAN

Prepričana sem, da lahko vsaka ženska ob strokovni podpori odkrije in razreši določene zavore, ki jo omejujejo pri vzpostavitvi bolj kakovostnega življenja in odnosov z bližnjimi ter s tem ustvari ljubeč stik s seboj.

Sem žena, mama, prijateljica, pedagoginja, osebna svetovalka, specializantka psihoterapije in predavateljica.

Tekom življenja sem se naučila veliko o odnosih v lastni družini, v izobraževalnem procesu, na svoji strokovni poti in seveda v partnerskem odnosu in na lastni starševski poti. S svojim strokovnim znanjem ter življenjskimi izkušnjami delam na vzpostavitvi najvišje možne stopnje prijetnosti v osebnem in poslovnem življenju.

Sem univ. dipl. pedagoginja, osebna svetovalka in spec. psihoterapije, strokovnjakinja za odnose. Osnovno izobrazbo iz pedagogike sem nadgradila z dolgoletnim študijem iz transakcijske analize pri dr. Zoranu Milivojeviću, Aleksandri Meško, mag. Ivani Mandarić in Tony White-u ter z znanji in izkušnjami s področja odnosov in vzgoje pri različnih strokovnjakih, svetovalcih in terapevtih iz geštalt terapije, kognitivno vedenjske terapije in logosinteze.

Razvila sem individualni svetovalni program »MOJE ŽIVLJENJE«, ki je primarno namenjen vam, mamam in partnerkam, uspešnim pri svojem delu, ki potrebujete podporo v zasebnem življenju, v odnosu s partnerjem, v odnosu s svojimi otroki in v grajenju ljubečega odnosa do sebe.

Poiščite me na:


T: 031 344 543
kecman.elena@gmail.com
www.elena.si
FB: EnoVita, psihoterapija in svetovanje


Elena Kecman bo tudi med udeleženkami dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>