500-podjetnic-helena-janota

Helena Janota – “Imejte se rade!”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Helena Janota

Certificiran trener Principov Uspeha Jacka Canfielda, Certificiran dreambuilder za podjetnice, raziskovalka življenja.

“Drage dame, imejte se rade. Kar vas zagotovo lovi je starost in z njo gravitacijske gube. Vse ostalo lahko spremenimo.” 

Pritegnejo me vsa uporabna znanja, ki jih lahko za izboljšanje in poenostavljanje apliciram v svoje življenje. Strmim h kvalitetnemu življenju in pogumno raziskujem nove poti. Skozi težko obdobje in življenjsko preizkušnjo sem spoznala, da se moram sama prebijat čez ovire na poti in po uspešnem preboju se je porodila ideja o delavnicah.

Romani me nikoli niso zanimali, raje sežem po učbenikih življenja. Učim se od velikih mojstrov uspešnega in kvalitetnega življenja, kot so Tony Robbins, Oprah Winfrey, Michael Bernard Beckwith, Napoleon Hill in Jack Canfield. Slednjega sem izbrala za mentorja in tako postala Certificiran trener Principov Uspeha Jacka Canfielda.

Po končani ameriški NCO akademiji, sem kmalu dobljeno znanje dopolnila še s certifikatom Dreambuilder za podjetnice. Vse informacije in principe sem z navdušenjem vzela za svoje in moje življenje se je korenito spremenilo. Dobro plačano službo izbrancev sem z veseljem zamenjala za nove izzive, ki mi jih ponuja podjetniška pot.

Moj namen je ponudit ženskam bližnjico do sanj in ciljev, ter jim omogočit dostop do potrebnega znanja in tehnik, da bodo dosežene sanje ostale trajne.

Helena Janota

Studio za zadovoljne dame

500-podjetnic-logo

Email: zadovoljnedame@gmail.com

Telefon: 041 921 205


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<