HumanUP

Atlas, prvo vratno vretence, je najmanjše od vseh vretenc in po velikost pripada manjšim kostem. V človeškem telesu je dvesto šest kosti. Na videz neverjetno, da pri tolikih kosteh posvečamo veliko pozornosti samo eni kosti. Ljudje so tisočletja poskušali namestiti atlas. Najpogosteje so sebi ali drugim  masirali zatilje, ne vedoč, da ga v resnici poskušajo namestiti.  Prof. dr. R. Seibel, eden od svetovnih vodilnih strokovnjakov za hrbtenico, je v svoji morfološki raziskavi Naša glava je zasukana (2010) dokazal, da je prvo vretence pod lobanjo, atlas, pri absolutni večini ljudi zamaknjeno. Med izpopolnjevanjem tega odkritja z osnovnimi spremembami in dopolnitvami, je naš izumitelj Predrag Djordjević dosegel epohalno odkritje in razvil HumanUP metodo namestitve atlasa. Njegova metoda je uporabna že pri otrocih, ker jim omogoči zdrav rast in razvoj, sočasno pa je še kako pomembna tudi pri starostnikih, saj jim olajša, izboljša ter vsestransko polepša njihovo življenjsko obdobje. Usposobljeni atlasologi se ne ukvarjamo z zdravljenjem, ker nismo zdravniki, k nam na namestitev atlasa pridejo tudi oni in v svojih vrstah imamo tudi kar nekaj zdravnikov.

Uspešno odpravljamo posledice padcev, udarcev ali posledice poškodb prometnih nesreč, nervozo, napetost, utesnjenost, depresijo, motnje ravnotežja, utrujenost, izčrpanost, nespečnost, vrtoglavico, nočno tavanje, bolečine v sklepih in križu, odrevenelost rok in nog, polipe, miome, ciste, mastna tkiva, afte, akne, ekceme, alergije, glivice, kožne bolezni. Z naravno metodo namestitve prvega vratnega vretenca atlasa vam pomagamo pri: diskus herniji, osteoporozi, revmi, krčnih žilah, aritmiji, visokem ali nizkem krvnem pritisku, migrenah, hemeroidih, diabetesu, žolčnih in ledvičnih kamnih…

Po namestitvi atlasa se izognemo težavam, ki nas z leti pričnejo pestiti. Še posebej je to pomembno pri manj zdravih in tistih, ki so imeli ali imajo več težav s hrbtenico iz različnih vzrokov, kot so hujši padci, udarci ali posledice prometnih nesreč, vsem tem še posebej svetujemo, da preverijo položaj svojega prvega vretenca. V velikem številu primerov se izkaže, da je vretence premaknjeno in da se je zdravje od takrat le še slabšalo.

Čas je, da odpravite vzroke bolezni in si zagotovite boljše zdravje in počutje. Zamaknjenost atlasa je vzrok skoraj vseh bolečin in bolezni.

Telefon:  070 871 384

Spletna stran: http://www.namestitev-atlasa-humanup.si/

Facebook: https://www.facebook.com/namestitevatlasa/

Instagram profil: https://www.instagram.com/zdruzenjehumanup/.


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<