500-podjetnic-ida-rozman

Ida Rožman – “Nove povezave so pot do uresničitve želenih ciljev”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Ida Rožman

Organizatorka socialne mreže, energoterapevtka, NLP praktik, izvajalka terapij Ponovne povezave.

“Nove povezave so pot do uresničitve želenih ciljev”

Moje poslanstvo v tem svetu je, da pomagam kreirati nove povezave tako na področju podjetništva kot tudi na osebnem nivoju. Imam dolgoletne izkušnje iz gospodarstva, iz urejenega mednarodnega koncerna, kjer je izboljšava procesov na različnih področjih poslovanja prvotnega pomena. S pomočjo znanj s področja energetske medicine zaznavam potenciale v posameznikih. Naučimo se določenih vaj, ki pripomorejo, ob redni vadbi, k zadostni količini osnovne življenjske energije, katere količina je pomembna za kvalitetno kreiranje in manifestacijo naših ciljev na vseh področjih življenja in seveda za naše zdravje.  Z  vami ustvarim posebno povezavo in vas vodim skozi pogovor do smernic za prihodnost.

Pomen terapevtskega in svetovalnega dela

V današnjem tempu življenja, ko se dogaja izgorelost in razna druga stanja, so terapije v kombinaciji s pogovorom prvi korak, da se oseba ponovno postavi na lastne noge. Energetska medicina, kot sestavni del integralne medicine, ki združuje sodobna znanstvena odkritja in tehnološke dosežke ter vključuje tradicionalna znanja več tisočletij starih civilizacij in kultur, nam pomaga na različne načine vzpostaviti čim boljše delovanje energetskega  sistema. Vse spremembe različnih duševnih in fizičnih stanj so najprej vidne v energetskem telesu človeka. Nato se spremembe manifestirajo v duševnem in fizičnem telesu. Zato je  pomembno za naše zdravo, kvalitetno življenje, da poiščemo vzroke spremenjenih stanj in naredimo  spremembe v našem življenju.

Energetski horoskop

Izdelujem tudi energetski horoskop, ki je eden izmed redkih na svetu, ki  uravnava medosebne odnose. S poznavanjem tovrstnih energij sta naša komunikacija in odnosi lahko mnogo bolj kvalitetni. Poznamo tako dobre lastnosti posameznega tipa energij, kot tudi negativne. Več informacij si preberite na moji spletni strani.

Blog

Dobrodošli tudi na moj blog, kjer odstiram tančice vsako sredo s »Sredino novičko«  s področja delovanja našega energetskega sistema, različnih notranjih emocionalnih in duševnih stanj, ki se nam dogajajo v našem življenjskem vsakdanu in imajo močan vpliv na našo kvaliteto življenja.

Organizacija posebnih delavnic za ženske podjetnice.

Več o njih po 11. aprilu 2019 na moji spletni strani.

 

 

Ida Rožman

 Nove povezave, osebno in poslovno svetovanje, terapevtske storitve, Ida Rožman s.p

E-naslov: info@novepovezave.si

Mobilna tel. št.: 040 598 063


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<