Janja Repar

JANJA REPAR

Pred več kot petnajstimi leti sem stopila v turistične vode in se nikoli več vrnila »na kopno«. Izkušnje sem si nabirala tako v javnem sektorju kot v gospodarstvu. Od turističnega informatorja do vodenja projektov in oblikovanja turističnih produktov, od prodajnega svetovalca v turistični agenciji do digitalnega marketinga in spletne prodaje.

Letos je prišel čas, da vse svoje izkušnje iz turizma skupaj z znanjem marketinga in prodaje vkrcam na svojo »barko«, ki bo pomagala različnim ponudnikom na področju turizma pluti po razgibanih vodah tega čudovitega posla. Delati v turizmu pravzaprav ni delo, ampak življenjski slog. Denar pride in gre, toda doživetja so neprecenljiva. Tako za tiste, ki jih oblikujemo, kot za tiste, za katere jih ustvarjamo.

KO PONUDBA POSTANE DOŽIVETJE


LINKSIOM je butična marketing agencija, specializirana za manjše in srednje velike ponudnike na področju turizma in s turizmom povezanih dejavnosti. Vašo ponudno oblikujemo v doživetje s celovitimi digitalnimi rešitvami za uspešen nastop na trgu.


LINKSIOM, marketing in poslovno svetovanje, Janja Repar s.p.
Košnica pri Celju 29 d
SI-3000 Celje

T: 031 550 010
E-pošta: janja@linksiom.si
www.linksiom.si

https://www.linkedin.com/in/janja-repar-186251a6/

 

 


Janja Repar bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>