Jasna Dolamič Gričar – “Svoje znanje in čas posvečam otrokom na pragu odraščanja”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Jasna Dolamič Gričar

Relacijska družinska terapevtka, vzgojiteljica predšolskih otrok, mednarodno certificirana inštruktorica otroške in družinske joge, certificirana poporodna doula

“Na podlagi izkušenj sem prepoznala stiske, ki jih doživljajo otroci na pragu odraščanja. Odločila sem se, da predvsem njih posvetim svoje znanje in čas.”

Pozdravljeni! Sem relacijska družinska terapevtka, vzgojiteljica predšolskih otrok, mednarodno certificirana inštruktorica otroške in družinske joge ter certificirana poporodna doula. Na podlagi spoznanj, pridobljenih s terapevtskim delom in na podlagi izkušenj pridobljenih z delom v vrtcih, ob prostovoljstvu na TOM telefonu ter na Zavodu za gluhe in naglušne, sem lahko prepoznala stiske, ki jih doživljajo otroci na pragu odraščanja, v najnežnejšem in najranljivejšem obdobju svojega življenja, zato sem se odločila, da predvsem njim posvetim svoje znanje in svoj čas.

Program za obvladovanje stisk v zgodnjem otroštvu

Želim si, da bi se naši otroci, že v zgodnjem otroštvu, zmogli v harmoniji povezati s samimi seboj in svoje stiske obvladovati sami, zato sem pripravila program izobraževanja, v okviru katerega se izvaja joga za otroke in družinska joga ter treningi komunikacijskih veščin. Oboje je ključnega pomena za mirno in uravnoteženo življenje ter ustvarjanje dobrih odnosov. V okviru svetovanja se vodijo igrive delavnice sprostitvenih tehnik. Izvajam tudi igralno terapijo, to je terapija za otroke, ki poteka s pomočjo tehnik peskovnika, gline in lutk.

Sodelujem z:

  • ZPM Moste – Polje; sem članica nacionalne mreže trenerjev pri projektu »Dobro sem«,
  • Univerzitetno ustanovo Lenarčič Milana, kjer trenutno poteka raziskava na temo kršenja pravic posameznika do samostojnega odločanja ob načrtovanju družine,
  • Društvom za spremljanje in razumevanje pomena zgodnjega razvojnega obdobja,
  • sem moderatorka na obporodnem forumu na Med.Over.Net

 

 

Jasna Dolamič Gričar

Izobraževanje in svetovanje JADRO, Jasna Dolamič Gričar, s.p.


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<