Jasna Štamcar – Mars Venus

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2020:


Jasna Štamcar

MARS VENUS

Jasna Štamcar, solastnica in direktorica podjetja Mars Venus d. o. o..

Leta 2000 je stopila na samostojno pot. S študijem kadrovskega managementa in poslovanja je pridobila teoretično podlago razumevanja človeka, organizacij in okolja. Vodi delavnice komunikacije, v katere pogumno vnaša izkustvene načine osebne rasti z upoštevanjem enosti telesa, uma in duha. Deluje z zavedanjem, da človek za dolgotrajno spremembo na bolje potrebuje celosten pristop podpore. Iz tega razloga je razvila program, ki je individualno naravnan, in ga poimenovala Celostni coaching Ciara.

Je tudi certificirani NLP Praktik, certificirana SDI trenerka, ima EFT certifikat 1. stopnje.

Svoje znanje je razširila izven formalnih področij razvoja človeških virov. Zanima jo globina človeka, zato znova in znova raziskuje, združuje in prakticira različne tehnike diha, giba, zvokov. Prepričana je, da v sebi in okolju lahko najdemo naravno oporo za pomoč v obdobju notranjih viharjev. Zato je svojo izobraževalno pot nadaljevala na dvoletni šoli bioterapije, ki jo je zaključila leta 2012. T

Trenutno je študentka drugega letnika, triletnega študijskega programa naturopatije na Naturopatski šoli Saeka, ki je priznana s strani Svetovne naturopatske federacije (WNF).

 

E stik: jasna@marsvenus.si
www.marsvenus.si