JASNA TRILLER

Z ljubeznijo do kartic in unikatnih poslovnih daril!                                                                

V kartice sem se zaljubila že v mladih letih. In iz te ljubezni je leta 2005 nastalo podjetje. IDentiks kartični sistemi. Ko kartica postane rešitev.

Nadalje se je moja strast razširila še na posebna poslovna darila, ki so nastala iz potreb in želja po novih, drugačnih idejah in jih z veseljem ustvarjam skupaj z naročniki.

JJ tim za rast

Podjetje vodiva skupaj z možem Juretom – znana sva kot JJ tim, dinamično in obenem preudarno raste sedaj že 13. leto. Pot ne vodi vedno naravnost: podjetništvo izziva in postavlja preizkušnje (je pri vas kako drugače?). Ponosna sem, da jih presegamo. Ker smo vztrajni in zavzeti. Naročniki radi delajo z nami; pravijo, da smo odzivni in zaupanja vredni; cenijo vrednote družinskega podjetja in da pri nas kupec šteje. prepričajte se sami, da držimo obljubo: ko kartica postane rešitev. Kartice. In mnogo več kot kartice. V IDentiksu pomenijo sisteme, zgodbe in ambicije, ki jih nosijo. Programe zvestobe, ki jih poosebljajo. Rast prodaje, ki jo prinašajo. IDentiksove kartice in sisteme uporabljajo tako majhna kot velika podjetja. Blagovne znamke, ki se uveljavljajo, kot tiste, ki so prepoznane: v Sloveniji in mednarodno. Naš krog so rastoča podjetja in posamezniki.

IDE.konferenca za dogodke, IDE.gifts za unikatna darila – pomladni katalog

Nepogrešljivi smo na večjih konferencah. Kongresih, družabnih srečanjih na najvišji ravni in s številčno udeležbo. Program pod blagovno znamko IDE.Konferenca združuje sistem za registracijo, akreditiranje in RFID sledljivost udeležencev preko terminalov ali čip kartic, oboje kot podpora kartičnemu poslovanju. Proces teče gladko, prijazno, brez zastojev. Izurjeni smo in imamo znanje. Z nami je dogodek varen, udeleženci zadovoljni, pa še unikatna darila priskrbimo. In za to gre, mar ne? Namig: na dogodku 500 podjetnic se ozrite na priponko: identificirali smo vas letos zopet malo drugače in posebno! Obiščite nas tudi na stojnici, kjer smo za vas pripravili zanimivo nagradno igro.

In kje je tu Jasna?

Ja … Jasna. Podjetniško del JJ tima, doma mamica Tii in Jonu, Juretova soproga, kolegom prijateljica … Po naravi vedno optimistična, delovna, pogumna in tudi trmasta levinja, ki navadno doseže svoje, kar pa v poslu kar prav pride. SDI test osebnosti pokaže, da sem rdeče barve … hm, Jure pa tudi. Razumete izziv  ?

 

Želim si … več prostega časa in prespanih noči.
Iščem … nove izzive in realizacijo do njih.
Najbolj sem ponosna … v službi na ekipo, s katero uresničujemo velike projekte, doma na svojo družino.
Rada … prebiram Robina Sharmo. Nazadnje sem prebrala njegovo knjigo Svetnik, deskar in direktorica.
Nekoč bom postala … magistra ekonomije (že uresničujem)
In vedno bom ostala … Jasna, ki je »zaljubljena« v kartice in darila!

 

Jasna Triller,

IDentiks kartične in RFID rešitve

W: www.identiks.si
FB: IDentiks kartični sistemi


Jasna Triller bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>