KARMEN FLORJANIČ

Pri  prevajalskem podjetju KF, prevajanje in inštrukcije nudimo ugodne, hitre in KAKOVOSTNE jezikovne storitve.

 

Poslanstvo podjetja je omogočiti kakovostne ter hitre prevode vseh vrst (spletne strani, promocijska besedila, pogodbe, poročila, tehnična besedila, pravna besedila, finančna besedila, življenjepise, motivacijska pisma, priporočila ipd.) iz angleškega in nemškega jezika  v slovenski jezik in obratno.

Hkrati želimo z inštrukcijami pomagati vsem, ki  potrebujejo pomoč pri učenju angleškega, nemškega ali slovenskega jezika, bodisi osnovnošolcem bodisi srednješolcem, pa tudi vsem, ki v vsakodnevnih situacijah in pri delu potrebujejo znanje angleščine ali nemščine.

Nudimo tudi jezikovni pregled besedil v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku.

Na tem področju imamo večletne izkušnje ter opravljen magisterij prevajalske smeri s Filozofske fakultete v Mariboru. Tekom podiplomskega študija smo se udeležili tudi šestmesečne Erasmus izmenjave na inštitutu ITAT v Gradcu, kjer smo pridobili veliko novih praktičnih znanj.

Zagotavljamo vam profesionalnost, natančnost, zanesljivost, hitrost ter spoštovanje dogovorjenih rokov, saj želimo strankam omogočiti le najkakovostnejše storitve v čim krajšem času.

Veselimo se sodelovanja z Vami!  Z veseljem vam bomo pomagali pri premagovanju jezikovnih preprek, saj je to naše poslanstvo ter naša strast že od malih nog.

 

KF, prevajanje in inštrukcije  

Karmen Florjanič. s.p.

Dornava 131 b, 2252 Dornava

Tel.: 051299885

E-mail.:info@kf-prevajanje.si

Spletna stran: www.kf-prevajanje.si


Karmen Florjanič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>