KLARA KRALJ

Po horoskopu sem vodnar, kar potrjuje mojo željo po svobodi in samostajnosti.

Svoj domači kraj sem zapustila po osnovni šoli ter se podala v veliko mesto Maribor,  kjer sem obiskovala srednjo šolo. Zase lahko rečem, da nisem običajen mladostnik, tudi moj dan poteka popolnoma drugače, kot pa od mojih vrstnikov.

Z marketingom sem se hitro srečala. Najprej sem se ukvarjala z mrežnim marketingom, kar me je navdušilo in me popeljalo v vode podjetništva ter prodaje.
Svoje znanje sem pridobivala preko spletnih tečajev ameriških univerz.
Rada obiskujem izobraževanja v Sloveniji kot v tujini.

Svoj prvi cilj, da pri 20. letih odprem podjetje, sem odklukala. V znanje sem in še bom investirala, saj sem vpisana na Toronto Business Academy v Kanadi.

Sem ena izmed tistih generacija, katera smo skupaj z socialnimi omrežij gor zrasli.
Socialne portale poznam tako dobro kot svoj lasten žep, tako je tudi prišla ideja za podjetje. Zakaj ne bi te prednosti, ki nam je bila dana izkoristila, ter časa za »srfanje« po socialnih omrežjih porabila za eno dobro prodajo.

Dandanes so vsi vaši potencialni kupci online, zakaj ne bi še vi bili v koraku s časom. Vaše morebitne stranke, čakajo na avtobusni postaji, se vozijo z vlakom, čakajo prijatelje, stojijo v koloni,… vendar, kaj imajo vse te stranke skupnega? Jasno telefon. Vse vaše morebitne stranke se dolgočasijo in »srfajo« po vseh morebitnih spletnih portalih. Zakaj ne bi med tem našle tudi vas? Danes največ ljudi vidi dobre oglase ravno na spletišču. In seveda, kaj je pozitivnega tukaj? Vaša stranka vas lahko še v tistem hipu kontaktira ali pa že kar preko spleta opravi nakup.
Ravno socialna omrežja so v zadnjih petih letih naredila prelomnico na področju oglaševanja, saj ima danes preko njih prav vsak možnost oglaševati in prodajati svoje izdelke ali storitev, praktično komur koli na svetu. Statistika pravi, da v povprečju preživimo dobre štiri ure na socialnih omrežjih skozi ves dan.

V kolikor prepoznate možnost sodelovanja oz. zanimanja sem vam na voljo.

Klara Kralj

Tweedix s.p

Email: kllarakrallj@gmail.com

Telefon: +386 69 615 173

info@tweedix.com


Klara Kralj bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>