KOZMETIKA AFRODITA

NEVERJETNI UČINKI DELOVANJA

Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivo ter in vitro študijami.

Izdelek Perfect Code Filler-Drops koncentrat je prvi tovrsten izdelek s tako visoko koncentracijo peptidov na tržišču; govorimo namreč o kar 60 % peptidnem kompeksu, ki deluje z dokazljivimi rezultati na način ‘botoksa’ brez invazivnega postopka. Preizkušen je bil tudi neodvisnem inštitutu, kjer so bili na prostovoljcih izvedeni t. i. ‘patch’ preizkusi,  ki so pokazali neverjetno moč delovanja teh visoko koncentriranih kapljic. Že 30 minut po nanosu se je namreč dolžina gube pri prostovoljcih zmanjšala celo do 34,7 %.

Odlične rezultate prinaša tudi uporaba Perfect Code Maske, ki z ‘leave-on’ formulo in že zgolj enkratnim nanosom omogoča učinek ‘čez noč prerojene kože’. Ob redni uporabi maska zgladi kožni relief, poenoti ten kože ter jo naredi gladko in mehko.

Perfect Code Esenca je ‘must have’ izdelek za samostojno nego ali za podlago drugim negovalnim izdelkom, saj se odlično obnese pri izdatnem vlaženju kože, intenzivira  sintezo kolagena, elastina in hialuronske kisline, kožo pa zaradi aktivne ‘anti-pollution’ formule ščiti tudi pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Vsak izmed izdelkov Perfect Code je primeren za samostojno uporabo, v sinergiji pa izdelki zares predstavljajo popolno kodo lepote po meri vsake kože.

 

[ PERFECT CODE Filler-drops ] 
Edinstvena formulacija 3 bio-mimetičnih peptidov

za takojšnjo in vidno zapolnitev gub!

Več o izdelku: http://bit.ly/2BiVBln

 

[ PERFECT CODE Esenca ]
Preplet visoko koncentriranih dermo-kozmetičnih sestavin,

ki aktivirajo kožne celice, da pričnejo delovati kot bi bile mlajše!

Več o izdelku: http://bit.ly/2BhKQjk

 

 

 

[ PERFECT CODE Maska ]
Inovativna formulacija bio-aktivnega encima

zagotavlja bolj gladko in mehko kožo

že v 1 sami noči! 😍

Več o izdelku: http://bit.ly/2Ga6OJ1

 

 

Zavrtite čas nazaj, obudite mladost svoje kože – z novo linijo

PERFECT CODE! 😍

Več o izdelkih: http://bit.ly/2I04SUW

 

Kozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenia-EU I www.kozmetika-afrodita.com

 


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<