LEA FOŠNARIČ

Moje ime je Lea in sem učiteljica “Zdravega življenjskega sloga” med katerega spadajo naslednji dejavniki:
– zdrave prehranjevalne navade
– gibanje
– dobri medsebojni odnosi
– manj stresa
– sposobnost dobrega komuniciranja itd.

Z znanjem in različnimi tehnikami sem si pomagala izboljšati svoje zdravstveno stanje kakor tudi kvaliteto življenja. Izobraževanja, svetovanja in pomoč ljudem pri raznoraznih težavah je moja strast in to delo opravljam z vso predanostjo. Izhajam iz življenjskih situacij. V življenju se želim dodatno izpopolnjevati na tem področju ter pridobivati znanja, ki so in bodo pomagala meni in vam.
Sem vseživljenjska učenka, učiteljica, ki verjame, da se učimo vse življenje tako od učiteljev, kakor tudi eden od drugega. V življenju mi je pomembna tako osebna kakor tudi karierna rast. SE PRIPOROČAM.

KAKO VAM LAHKO POMAGAM?

V podjetju Vam ponujamo:
“Izobraževanja in delavnice za podjetja”

Projekt “Živim zdrav življenjski slog” je namenjen podjetjem, ki so pripravljena podjetje postaviti na višjo raven. To pomeni, da je podjetje z mojo pomočjo pripravljeno delati na izboljšanju in kvaliteti vseh zaposlenih, s ciljem ustvariti dolgoročno, zdravo, zadovoljno in uspešno podjetje. Programi so zasnovani tako, da ponujajo rešitve na najpogostejše težave, s katerimi se srečujejo podjetja, kot tudi vsak posameznik izven delovnega časa.

“Individualna svetovanja”

Namenjena so posameznikom, ki so se odločili z mojo pomočjo TRAJNO spremeniti slabe prehranjevalne navade, se naučiti pravilnega prehranjevanja na njihov življenjski slog, in pri tem želijo nekoga, ki jih vodi, uči in motivira.

Lea Fosnaric-2

 

 

 

 

 

 

 

 


Lea Fošnarič bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 podjetnic v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi>>

 

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>