LEA PUČKO RESNIK

Moto-Nautika – kreativno in hitro se razvijajoče podjetje poskrbi za vaše užitke na vodi in na cesti.

“Samo nebo je meja” je citat, ki si ga pogosto odvrtimo v mislih, ko želimo napredovati, biti boljši ali spoznati do kod lahko seže naš uspeh. Z vsakim dnem zgoraj napisan citat preoblikujem, približam našim strankam in poskušam izpolniti njihove sanje v motorističnem ali navtičnem svetu. Zraven vodstvenih spretnosti poskušam uspešno navigirati tudi prodajne, kadrovske in marketinške aktivnosti, ki nas razlikujejo od drugih.

Z visoko mero ambicioznosti poskušamo dosegati najboljše rezultate v Sloveniji kakor tudi v tujini, ker se zadnja leta uspešno širimo. Glavna prednost je ravno, da artikle resnično približamo strankam. Smo omenili, da podjetje razpolaga z več kot 100 plovili/vozili na zalogi? Seveda je za to potreben ogromen prodajni salon, ki se bo v tem letu še dodatno povečal in s tem postal največji prodajno-servisni salon v tem delu Slovenije in širše.Center bo tako resnično postal raj za motoriste in navtike, saj ponuja vse na enem mestu(prodaja, servis, financiranja, zavarovanja, registracije, testna plovila in vožnje ter še mnogo več).

Zato vsi ljubitelji motoristike in navtike vljudno vabljeni v prodajno servisni center Moto-Nautika, kjer se bomo z našo strokovno ekipo potrudili za kvalitetne storitve ter ponudili najboljše izdelke.

Več o podjetju si lahko preberete na spletni strani www.moto-nautika.com ali sledite socialnemu omrežju Facebook www.facebook.com/moto.nautika


Moto-Nautika logo
MOTO-NAUTIKA,
Ptujska cesta 63,
2204 Miklavž na Dravskem polju,
Slovenia

Tel: +386 2 629 04 01
Web: www.moto-nautika.com
Email: info@moto-nautika.com


 

Lea Pučko Resnik bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>