500podjetnic-ljubica-horvat

Ljubica Horvat – malo manj pritoževanja in več povezovanja

Ljubica je podjetnica že 24 let. Je direktorica družinskega podjetja Unicenter, d.o.o. ter ustanoviteljica portala Caricasi.si.

 

“Ženske smo Carice, zato se moramo začeti spoštovati in ceniti najprej same sebe, šele potem nas bodo drugi.”

 

“Carica si – naj to vedo vsi!”

Ker je nasprotnica pritoževanja, je želela, da se vsi malo manj pritožujejo in več povezujejo med sabo. Posebej rada pomaga ženskam podjetnicam, saj meni, da si ženske zaslužijo več razvajanja in druženja. Zaveda se, da so ženske Carice in pravi, da se najprej moramo začeti spoštovati ter ceniti same, potem nas bodi drugi. Ravno iz tega razloga se je odločila, da naredi spletno stran oziroma portal, ki se imenuje Caricasi.si »Naj to vedo vsi!« ter Facebook stran »Ženske smo carice«. Na portal caric je izjemno ponosna. Od kar je ustanovila portal sta minili slabi dve leti. Na portalu je približno 80 žensk, ki so se opogumile in izpostavile sebe s svojo sliko in opisom, zakaj so one carice ter kaj dobrega oz. pozitivnega so naredile za sebe ali za nekoga drugega. To so ženske iz različnih krajev Slovenije – žene, mame, sestre, dekleta, podjetnice, upokojenke, delavke, vse CARICE. Ženske s svojimi zgodbami, ki so jih premagale in jih naredile carice. Carice želijo biti vzor in v pomoč ostalim caricam, predvsem podjetnicam, ki so ali se še odločajo za podjetniško pot.

 

“S povezovanjem, znanjem in izkušnjami do večje moči in varnosti”

Cilj projekta je pokazati, da smo lahko bolj prijazne in  spoštljive ena do druge. To naj bi izkazovale na vsakem koraku. Tako v prometu, na blagajni, pogajanjih kot tudi v službi. Z izmenjavo izkušenj ter znanji želimo ženskam pokazati, da niso same. Več kot nas bo, več znanja in izkušenj bomo imele na razpolago in močnejše bomo. S tem se bo dvignila večja varnost  žensk, varnost naših otrok ter skupnosti. Carice, ki se prijavijo na portal pridobijo na prepoznavnosti, saj njihove zgodbe objavimo na Facebook strani. Boljši kot je opis – več zanimanja vzbudi. Tiste carice, ki imajo svoje izdelke, pa oglašujejo na spleti trgovini za carice in na Facebook strani »Ženske smo carice«, ki je zelo lepo obiskana. Facebook stran spremlja več kot 6300 žensk. Večina objav ima zelo dober odziv ter vidljivost. Objava z največjim dosegom je v enem tednu organsko dosegla prek 86.000 uporabnikov. Carica sama organizira razne dogodke, kot so zajtrki za carice, seminarji, pikniki in izleti na katerim se odlično počutijo, vzpostavijo pristen osebni kontakt, spoznajo se med sabo, in pomagajo ena drugi.

 

Ljubica vabi vse ženske, ki ste carice, da se jim pridružite in poveste zakaj ste ve carice?

  • Kaj ste dobrega danes naredile zase?
  • Kaj ste dobrega naredile za koga drugega?
  • Katere so vaše 3 lastnosti, ki jih najbolj cenite pri sebi?
  • Kaj najbolj cenite pri drugih?
  • V čem ste najboljša?
  • Katre so vaše 3 srčne vrednote?

 

Bodite CARSKO!

Ljubica Horvat

 

Pridobite ekskluzivno KODO ZA POPUST NA VSTOPNICO 500 PODJETNIC 2019 pri Ljubici Horvat:

“Name se lahko obrnete vse ženske, ki ste carice in bi se rade udeležile dogodka. Pišite mi in povejte zakaj ste carice! Povežimo se na dogodku 500 podjetnic 2019!”


Se vidimo na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>