500-podjetnic-Lynne-Cadenhead

Lynne Cadenhead – “Doživela sem nekaj spektakularnih uspehov in naredila nekaj še bolj spektakularnih napak.”

Neverjetna zgodba iz tujine – 500 podjetnic 2019:


Lynne Cadenhead

Serijska podjetnica, gostujoča profesorica za predmet Upravljanja in podjetništva na Univerzi Napier v Edinburghu, predsednica Women’s Enterprise Scotland (CIC) in izumiteljica iger Quest Games.

“Ustanoviti podjetje in upravljati s svojim poslanstvom nudi neverjetno bogastvo. Toda cesta je lahko dolga, naporna in samotna. In ni treba, da je tako. Vedno je na voljo tudi opora, pomoč. Poiščite jo v svojem okolju. Pridite na dogodek 500 Podjetnic in odkrijte nove priložnosti.”

Uspeh z namiznimi igrami

Sem serijska podjetnica, ustanovila sem številna podjetja – doživela nekaj spektakularnih uspehov, in naredila nekaj še bolj spektakularnih napak! Izumila sem paleto iger Quest Games, od teh je bilo prodanih več kot 100.000 izvodov igre Scottish Quest. Imam tudi dolgoletne investitorske izkušnje, sem mentorica, in spodbujam številna tehnološka podjetja v zgodnji fazi po vsej Veliki Britaniji.

Tehnološka podjetja

Bila sem aktivna v več kot 30 odborih tehnoloških podjetij: od farmacevtskih in polimernih, do protetike in optike. Bila sem direktorica, izvršna direktorica, vlagateljica in svetovalka, mentorica in upravljalka dveh skladov tveganega kapitala v zgodnji fazi. Bila sem prva predsednica podjetja Touch Bionics, ki je vodilno podjetje na področju protetike zgornjih okončin, ki se je leta 2016 prodalo za 27,5 milijona funtov.

Neverjetno podjetje za računalniško lingvistiko

Trenutno se osredotočam na podjetje Emotional Sciences Ltd, neverjetno podjetje za računalniško lingvistiko, ki odkriva čustva in vzroke čustev pri vseh vrstah medijev. Naši izdelki “berejo med vrsticami” sporočil in določajo, kaj ljudje resnično čutijo na čustveni ravni. Podjetje ponuja različne aplikacije, kot so wellness na delovnem mestu, obvladovanje tveganja in kibernetska varnost.

Lynnino sporočilo podjetnicam

Ustanoviti podjetje in upravljati s svojim poslanstvom nudi neverjetno bogastvo. Toda cesta je lahko dolga, naporna in samotna. In ni treba, da je tako. Vedno je na voljo tudi opora, pomoč. Poiščite jo v svojem okolju. Pridite na dogodek 500 Podjetnic in odkrijte nove priložnosti.

 

Lynne Cadenhead

Škotska, Velika Britanija Škotska, Velika Britanija

Povezave:


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<