MAJA BASHAR

Sem Maja Bashar, ustanoviteljica spletnega portala za načrtovanje porok Bride.si. Z našo pomočjo načrtovanje poroke še nikoli ni bilo lažje in tako zabavno. Poroka? Seveda!

Zakaj Bride.si?

Poroka je eden izmed tistih dogodkov v življenju, ki se ga vedno spominjamo. Vsaka izmed nas si globoko v sebi vsaj enkrat želi postati princeska za en dan, kajne? In poročni dan je tisti dan, ko lahko svoje želje uresničimo.

S sedanjim možem sva se poročila na čudovit avgustovski dan. Želela sva si poroke, ki bi bila popolnoma najina, ki bi poročnim gostom skozi posamezne poročne elemente prikazala najino zgodbo ter predvsem izrazila najini osebnosti. Navdih sva iskala na vsem znanih socialnih omrežjih Pinterestu in Instagramu, vendar nama je bilo na trenutke resnično v izziv poiskati ustrezne poročne ponudnike in dekorativne elemente, ki bi zaokrožili najino poroko. Naj le povem, da je bilo samostojno načrtovanje poroke kar velik zalogaj in sva na trenutke resnično morala dokazati najino iznajdljivost, da sva združila dve različni kulturi ter ju povezala v eno. Takrat sem spoznala, da Slovenija potrebuje nekaj novega in svežega na področju načrtovanja porok. In nastal je Bride.si.

Bride.si je najbolj popoln in celovit vir informacij načrtovanja porok za pare v Sloveniji. Za vse bodoče mladoporočence smo pripravili največjo bazo poročnih ponudnikov, kot so poročni fotografi, poročni saloni, zlatarji, glasbene skupine, cvetličarji, poročne lokacije, oblikovalci poročnih tiskovin in še veliko več. Naša osrednja in glavna vsebina so uporabni, inspirativni poročni članki, ki bodo parom, ne glede na njihov proračun, olajšali odločanje in organizacijo popolne poroke. Poročni kalkulator in inovativna, prilagojena časovnica pa bodo poskrbeli, da bodo neveste vedno imele pregled in nadzor nad planiranjem svoje poroke.

Povežimo se
Za organizacijo sanjske poroke je potrebnih veliko predanih posameznikov, ki delo opravljajo s srcem in dušo. Če si tudi ti v poročni industriji, nas vsekakor kontaktiraj, saj ti nudimo možnost predstavitve tvoje dejavnosti na naši spletni strani.

E: maja@bride.si

Spletna stran: https://www.bride.si/
Faebook: https://www.facebook.com/brideslovenia/
Instagram: https://www.instagram.com/bride.si/
Pinterest: https://www.pinterest.com/nevestanina/
Twitter: https://twitter.com/bride_si