Maja-Novak-500-podjetnic

Maja Novak

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Maja Novak

Je knjižni molj, popotnica, strastna kolesarka in ljubiteljica čokolade. Na samostojno podjetniško pot se je podala leta 2014, ko je dobila zanimivo podjetniško idejo. Njen odmeven in večkrat deljen blog o tem, kako se lotila podjetniške poti, si lahko prebereš TUKAJ.

Maja je ustanoviteljica podjetja Global Disruption, ki sodeluje z visoko inovativnimi podjetji iz 16 evropskih držav. Še posebej uspešna je pri pisanju učinkovitih prodajnih besedil, snovanju marketinških strategij in uporabi videa za večjo prepoznavnost podjetij.

Je strastna predavateljica in avtorica online programa o uporabi LinkedIna za povečanje prepoznavnosti in prodaje na mednarodnem trgu. Maja je razvila sistem, ki vam pomaga, da preko LinkedIna pridete do 4 obetavnih prodajnih razgovorov na teden, pridobite stranke iz tujine ali pa s pomočjo učinkovite uporabe videa povečate avtoriteto na svojem področju dela.

Maja je med drugim mentorica za podjetja v Tehnološkem parku v Ljubljani in mentorica za startupe v mednarodnem okolju v sklopu EBRD (Evropske banke za obnovo in razvoj).

Svoje znanje je preko praktičnih delavnic in predavanj posredovala v številnih znanih slovenskih podjetjih, fakultetah in drugih organizacijah.

Maja je med drugim odgovorna za oblikovanje video vsebin pri evropskem projektu Social Innovation Academy, ki vzpostavlja prvo mednarodno učilnico za socialne inovatorje v Evropi.

 

 

Maja Novak

Telefonska številka: 031 523 522

Povezave:


>> Se nam pridružite 11. aprila 2019 na dogodku 500 PODJETNIC? <<