Maja Tomsic3

MAJA TOMŠIČ

<

Maja Tomšič je srce tiskarne Aero Print, ki je pravi naslov za kvalitetno, ugodno in hitro izvedbo vseh vrst tiskovin, embalaže in promocijskih materialov ter daril. Z izjemnim posluhom za potrebe strank se Maja trudi v poslovanju upoštevati načelo, da je trdo delo, kakovost in korektnost tisto, kar vodi k zadovoljnim strankam… te pa, pravi, so ključne tudi za lasten uspeh.

Naše stranke niso le naši kupci, so naši partnerji. Zanje se potrudimo tudi z nasvetom, priporočilom in pomočjo pri mreženju, saj trdno verjamemo, da se naša pomoč in trud za rast naših partnerjev kmalu obrestuje tudi nam. Maja sodeluje v različnih mreženjskih organizacijah in resnično pozna ogromno ljudi.

Maja v Aero Printu skrbi za celovito ponudbo storitev, kar pomeni da dobite lahko praktično vse glede tiska in promocije na enem mestu, od letos tudi za Hrvaško tržišče z lokalno dostavo. Strokovnost, predanost in profesionalnost so po njeno le delčki, ki prispevajo k nenehnemu trudu na poti k odličnosti.

Za konec Maja pravi: “Veseli bomo, če se pridružite preko 2000 zadovoljnim partnerjem in nam posredujete vaše povpraševanje ali zamisli. Skupaj zmoremo več in bolje!”


info@aeroprint.si

www.aeroprint.si

tel. 01 23 555 66


Maja Tomšič bo tudi med udeleženkami dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>