Majdi Kosi – največji uspeh je pogum

Ambasadorka dogodka 500 podjetnic 2019 se predstavlja:


Majdi Kosi, naravni prehranski dodatki za pse

Majdi Kosi, Naravno zdrav pes – “Ker so naravno zdravi psi naš navdih!”

“Največji uspeh je POGUM, da si upaš iz hobija razviti življenje, ki te osrečuje!”

Za Majdi Kosi je še danes vodilo uspeha  POGUM, da si upaš iz svojega hobija s pridobljenimi izkušnjami in znanjem razviti način življenja, ki te osrečuje!

Ambasadorka dogodka 500 Podjetnic Majdi Kosi, je pred dvema letoma prvič predstavila izdelek izdelka lastne linije  @Naravno Zadrav pes. Danes sta med lastniki psov priljubljena Pasji kokos in Pasji česen! Podjetnica, za katero se zdi, da ima njen dan več kot 24 ur. Energije ji ob dveh majhnih nadebudnežih in dveh aktivnih psičkah ne zmanjka za številne projekte. Poleg razvoja lastne blagovne znamke je tudi redna sodelavka ekipe Žurnal24, zelo rada sodeluje z ekipo Animacela, vse “proste” minute pa namenja svojim domačim – majhnima nadebudnežema in dvema aktivnima psičkama. Veseli nas, da se je pridružila tudi organizacijski ekipi 500 Podjetnic!

 

In kdaj se je vse skupaj začelo?

Majdina kinološka pot je bogata. Svojim pasjim spotnikom skozi skozi življenje je hvaležna, saj  so že pred več kot desetletjem prekinili njeno vsakodnevno rutino in jo postavili pred dejstvo, da mora slediti svojim željam. Ker pa pot nikoli ne vodi kar naravnost, jo je vodila vse od sprehajanja psov, aktivnega udejstvovanja v kinologiji, do spoznavanja zakonitosti prodaje in trženja izdelkov za pse, organizacije kinoloških dogodkov, večino časa vse to ob službi v obliki prostočasnih aktivnosti. Danes so vse njene aktivnosti tako ali drugače povezane z ljubeznijo do živali, vsi projekti, ki jih ob tem rada počne, pa so pravi navdih!

“Ker so naravno zdravi psi naš navdih!”

Koncept Naravno zdrav pes je pred nekaj leti zasnovala kot povezovalni projekt, namenjen skrbnikom psov, ki jih druži osrednja želja po zdravem in dolgem življenju njihovih psov. Osrednje vodilo Naravno zdravega psa ostaja ves čas ponuditi skrbnikom psov kakovostne informacije o zdravem načinu življenja psov. Tako prek izobraževalnih dogodkov, kjer svojo vlogo vidi v povezovanju strokovnjakov in tistih, ki jih vsebine zanimajo, kot tudi prek kakovostnih izdelkov.

Vrsta let spremljanja izkušenj in povratnih informacij lastnikov psov glede uporabe naravnih prehranskih dopolnil, ki so jih razvili veterinarji, homeopati, živalskih nutricionisti in dietetiki, predvsem pa izkušnje in zdravstveni ter prehranski izzivi z lastnimi psi so jo vzpodbudili, da skupaj s strokovnjaki zasnujem izdelke lastne linije Naravno zdrav pes.

Že poznate pasji kokos in Pasji česen?

Psi izdelke linije Naravno zdrav pes naravnost obožujejo, njihovo doro počutje pa se pokaže tudi v zdravi svetleči dlaki. Več informacij o izdelkih

 

Pridobite ekskluzivno KODO ZA POPUST NA VSTOPNICO 500 PODJETNIC 2019 pri ambasadorki Majdi Kosi:

“Name se lahko obrnete vse podjetnice in podjetnice po duši, ki ste tako ali drugače povezane s kinologijo in bi se rade udeležile dogodka. Pišite mi, pokličite me, povežimo se na dogodku 500 podjetnic 2019!”

Majdi Kosi

Naravno zdrav pes

Naravni prehranski dodatki za pse

Email: info@naravnozdravpes.si | T: +386 31 285 084

Naj bo vaš pes srečen in zadovoljen!

Povezave:


Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? >>