Manca Korelc – Verjamem v izjemno moč mreženja, moja strast pa je predajanje znanja

Gostja VROČEGA KAVČA na 500 podjetnic 2019:


Manca Korelc – Digitalni marketing na LinkedIn-u

Magistrica in trenerka za komuniciranje na družbenih medijih, strokovnjakinja digitalnega marketinga in poznavalka LinkedIn z izredno ljubeznijo do jezer in vodi projekt “Moja jezera”

“Verjamem v izjemno moč mreženja, moja strast je predajanje znanja.” 

Kdo je Manca Korelc?

Manca Korelc je podjetnica, ki pomaga posameznikom v B2B podjetjih uporabljati LinkedIn kot orodje za komunikacijo.

Kariero v digitalnem marketingu je začela pred 11 leti in ga spoznala z vseh strani oglaševalskega trikotnika. Napisala je več kot 150 člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih, med drugimi objavljeni v Marketing magazinu, Financah ter revijah Direktor, Lipov list in Gost.

 

Kako se je začela njena podjetniška pot?

Oktobra 2014 je prvič stopila na samostojno poslovno pot kot specialistka za digitalni marketing. Po enem letu se je vrnila na delovno mesto, a ponovno prestopila med podjetnice oktobra 2017. Tokrat se je specializirala v družbena omrežja, še najbolj za LinkedIn. Ta poslovna vloga ji je pisana na kožo, saj združuje vsebinski marketing, komunikacijo, mreženje in predavanja.

 

Predajanje znanja je največja strast 

Je cenjena predavateljica, ki goji ljubezen do javnega nastopanja in izmenjave izkušenj. V zadnjih 4 letih je izvedla več kot 100 predavanj in delavnic o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih. Svoja znanja deli tudi na Londonski šoli za PR, podjetju OpenIt, Marketing Magazinu, Netfork Akademiji ter Inštitutu in akademiji za multimedije. Najbolj uživa v delu, ko na delavnicah vidi zadovoljne obraze ob njihovi prvi objavi in odzivih na LinkedInu. Njeno poslanstvo je naučiti, kako na LinkedInu najti in izkoristiti prostor za svoja znanja.

 

Izjemna moč mreženja

Uživa v povezovanju in zanimivih poslovnih debatah, zato je aktivna članica Združenja Manager, Društva za marketing Slovenije, Slovenskega združenja za kakovost in Društva turističnih novinarjev Slovenije. Je soorganiztatorka LinkedIn Local dogodkov v Sloveniji, ki so namenjeni spoznavanju LinkedIn kontaktov in mreženju.

Moja jezera – projekt za  dušo

Svoje ljubezni do jezer, kolesarjenja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije, fotografije in pisanja je združila v projekt Moja jezera, v katerem s kolesom raziskuje vsa slovenska jezera. Če obiščete spletno stran www.mojajezera.si, boste našli že 775 jezer. Za projekt je prejela tri nagrade za posebne dosežke vsebinskega marketinga in odličnost digitalnega projekta.

 

O mojih projektih:

Veseli nas, da bo Manca z nami na odru dogodka 500 Podjetnic 2019!

 

Manca Korelc, mag.

Trenerka za komuniciranje na družbenih medijih

 E–mail: manca@korelc.si | T: +386 41 344 309


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<