MANUELA AVŠIČ

Sem srčna in vztrajna podjetnica, odkrita, vedno pozitivna, a hkrati zahtevna, predvsem do sebe. V vse kar počnem, vnašam strast, kreativnost in dobro energijo. Ob sebi imam rada tople, idejno naravnane, konstruktivne ljudi, vizionarje. Ob takih se lahko tudi sama razvijam. Sem mama trem sončkom, ki mi dajejo največje veselje in radost.

Svoje podjetje Green Smell sem ustanovila šele pred dobrim letom in se na lanskem dogodku 500 podjetnic s svojimi izdelki tudi prvič predstavila. Takrat z ekološko portugalsko rastlinsko kozmetiko BIO4Natural.

Ko sem spoznala, da ima Portugalska zares prvovrstne surovine, sem se odločila, da na slovenski trg dam tudi prve portugalske BIO gurmanske produkte: vrhunska in svetovno priznana oljčna olja, mandlje in sveže pinjole. Pinjole in mandlji po čistosti, svežini in okusu odstopajo od tistih, ki smo jih navajeni na tržišču.

Pred kratkim sem se preko moževega podjetja Zeleni hit srečala in navdušila tudi nad inovativnim produktom EKOFUNGI. Gre za mešanice ekoloških dehidriranih gob in zelenjave.

EKOFUNGI
Sveži plodovi se dehidrirajo le pri 40°C, kar zagotavlja optimalno kakovost. Vse arome, minerali in vitamini, barva in okus, ki so naravno prisotni v gobah in zelenjavi, so tudi ohranjeni. Vsebino vrečice samo stresemo med kuhanjem ali praženjem v jed, dehidrirana zelenjava nabrekne in se povrne v prvotno stanje sveže zelenjave.

»Ne moremo kontrolirati vsega v našem življenju, lahko pa kontroliramo, kaj dajemo vase in nase.«

Z iskrenimi proizvodi do lepote od znotraj in zunaj!

 


GREEN SMELL d.o.o.
T: 041 644 784
M: manuela.greensmell@gmail.com
W: www.greensmell.si
F: https://www.facebook.com/GreenSmellBIO/
F: https://www.facebook.com/EKOFUNGI.SI/

Green smell -logo


Manuela Avšič bo tudi med udeleženkami dogodka 500 PODJETNIC v letu 2018.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>

Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2018? >>