500P_MartinaMarseticTomazic

Martina Marsetič Tomažič – “Pa je le prišel nov dan!”

Udeleženka dogodka – 500 podjetnic 2019:


Martina Marsetič Tomažič

Podjetnica, prevajalka za angleški, italijanski in slovenski jezik, diplomantka marketinga,  dolgoletna članica DZTPS, inštruktorica tujih jezikov

“Nenazadnje, jutri je nov dan!” (V vrtincu)

S to mislijo sem pred približno letom dni zapustila staro delovno mesto, dolgoletne sodelavce, prostor, ki je z leti postal domač skoraj kot „domači fotelj“, cono udobja in še bi lahko naštevala.

Priznam, da sem nekaj časa slepo verjela, da bom svojo sanjsko službo srečala za sosednjim ovinkom. Odgovor sem imela vse skozi pred nosom. Sanjsko službo si bom ustvarila sama. Udeležila sem se programa Ženskega podjetništva, ki je bistveno prispeval k moji odločitvi postati podjetnica.

“Pa je le prišel nov dan!”

Z velikim strahospoštovanjem sem ustanovila SinoniM, jezikovne storitve. Vanj sem združila dvajsetletne izkušnje na področju prevajanja in tolmačenja, ter poučevanja angleškega in italijanskega jezika. Dodala kanček znanja iz prodaje in marketinga…  In kolesje se je zavrtelo kot „v vrtincu“. Danes sodelujem z nekaterimi prevajalskimi agencijami, prevajam za potrebe podjetij in posameznikov, inštruiram osnovnošolce in srednješolce, individualno poučujem tuje jezike. Nekaj projektov še čaka na izvedbo… pa saj nenazadnje, jutri je nov dan!

Ponudba

Ker se v poslovnem in zasebnem življenju vse skozi srečujemo s tujimi jeziki, ker včasih ne obvladamo ali preprosto nimamo časa razmišljati še “v tujem jeziku” , Vam – spoštovane podjetnice – SinoniM ponuja razne jezikovne storitve, kot:

 

  • strokovno, zanesljivo in ugodno prevajanje različnih vrst besedil (strokovna, tehnična, promocijsko gradivo, pogodbe, katalogi izdelkov, poslovna dokumentacija, turizem, splošna besedila, …) iz/ v angleški, italijanski slovenski jezik.
  • Individualne ure izpopolnjevanja angleškega in italijanskega jezika, prilagojene posamezniku.
  • Skupinske tečaje za odrasle (začetni nivo, izpopolnjevanje, poslovni jezik).
  • Jezikovne urice za najmlajše (spoznavanje jezika skozi igro).
  • Inštrukcije angleškega in italijanskega jezika (OŠ in SŠ).

 

Martina Marsetič Tomažič

SinoniM jezikovne storitve, prevajanje in poučevanje, Martina Marsetič Tomažič s.p.

Email: martinam@siol.net


>> Se nam pridružite na dogodku 500 PODJETNIC 2019? <<