MATEJA GRABNER – Odločila sem se in se podala v podjetniške vode

Udeleženka dogodka 500 podjetnic 2019


Mateja Grabner

sveže pečena podjetnica, mama treh otrok, bloggerka, uspešna s prodajo na Amazonu in v digitalnem marketingu. 

“Verjamem, če se odločim, da lahko dosežem vse.”

Pozdravljena! Sem sveže pečena podjetnica. Poleg tega, da sem mama trem otrokom, se ukvarjam s pisanjem bloga (Successful Stay At Home Mom), s prodajo na Amazonu, z digitalnim marketingom (tudi affiliate marketing) in distribucijo izdelkov iz aloe vere.

Več o meni lahko preberete na mojem blogu: https://mateag.com

Vedno sem si želela več

Vedno sem si želela več, potrebovala sem več izzivov, želela sem biti neodvisna, biti sama svoj šef. Želela sem imeti več časa za svojo družino, za hobije. Tako sem začela raziskovati, kaj bi bilo najboljše zame.

Trenutno sem še na začetku svoje poti, ki sem si jo zadala in jasno začrtala. Delam kot distributer podjetja Forever Living, ki ima v ponudbi izdelke iz Aloe vere in jih z veseljem predstavljam vsakomur, ki mu je blizu zdrav način življenja, ki ve kaj je dobro za nego njegovega telesa in, ki si želi zase in za svoje najbližje le najboljše.

Ker sem že iz srednješolskih let velika ljubiteljica dela na računalniku, svoj posel vodim predvsem preko interneta. Pišem blog Successful Stay At Home Mom. Tam mame najdete članke, ki opisujejo mamo kot poslovno žensko, kaj lahko mama stori, da si olajša delo v gospodinjstvu, medtem, ko vodi svoj posel, kako se mama lahko razvaja in skrbi za svoje zdravje in tudi nekaj o družinskem življenju zaposlenih mam.

Moj največji projekt je prodaja lastne blagovne znamke na Amazonu. Na ameriškem Amazonu imam svoj izdelek, komplet silikonskega slinčka in žličk. Ker želim, da bi imeli ta izdelek na razpolago tudi v Sloveniji, si preberite spodnji članek v katerem je tudi povezava do mini raziskave. V veliko veselje bi mi bilo, če jo utegnete izpolniti.

https://mateag.com/sl/komplet-za-hranjenje/

Veselim se sodelovanja z vami!


Mateja Grabner

 

 

Mateja Grabner bo tudi ena izmed udeleženk dogodka 500 PODJETNIC v letu 2019.

Več o dogodku in možnosti vaše predstavitve na tej povezavi >>